Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Jelovica na sejmu Dom 2019

Od 5. do 10. marca vabljeni na naš razstavni prostor v dvorani A. 
več >

Naselje Belca

V novi soseski BELCA si lahko izberete eno izmed šestih parcel za postavitev svoje nove hiše Jelovica.
več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Skupina Jelovica je na 56. sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017. Znak kakovosti za sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva v skladu s smernicami RAL je tokrat prejelo podjetje Slovenijales, v okviru katerega od februarja letos poteka prodaja in montaža stavbnega pohištva Jelovica.Na otvoritvi 56. sejma DOM je Priznanje za najboljše dosežke v graditeljstvu predsedniku nadzornega sveta Slovenijalesa, Gregorju Benčini, slavnostno predal predsednik vlade, dr. Miro Cerar.

Znak kakovosti v graditeljstvu že četrtič

Letos prejeti Znak kakovosti v graditeljstvu je za skupino Jelovico že četrti po vrsti in znova potrjuje zaupanje kupcev in partnerjev v naše izdelke in storitve.

Slovenijales je Znak kakovosti v graditeljstvu prejel ob svečanem odprtju sejma Dom v Ljubljani. Priznanje je predsedniku nadzornega sveta Slovenijalesa, Gregorju Benčini, podelil predsednik vlade, Miro Cerar. Znak kakovosti v graditeljstvu podeljuje Gradbeni inštitut ZRMK.Podjetje Slovenijales Trgovina d.o.o. je specializirano trgovsko podjetje z več kot 60-letno tradicijo. Osnovna dejavnost podjetja je nabava in prodaja trgovskega blaga na domačih in tujih trgih. Jedrni prodajni program predstavlja les in vse, kar je kot dopolnilna dejavnost povezano z njim. Prodajni program obsega široko ponudbo ploskovnih materialov, okovja in pritrdilnega materiala, talnih in stenskih oblog, orodja in pribora ter stavbnega pohištva.

Ena izmed dejavnosti je tudi vgradnja lesenega in les-alu zunanjega stavbnega pohištva, senčil, komarnikov in polic, za kar so letos pridobili priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu.
Za stavbno pohištvo imajo ustrezna poročila o preskušanju, izjave o lastnostih in CE oznake. Vgrajujejo predvsem stavbno pohištvo podjetja Jelovica. Ekipa Jelovice oken z lastnim razvojnim oddelkom in laboratorijem prodajni ekipi Slovenijalesa nudi vso strokovno podporo in tehnično-tehnološko pomoč. Skupaj rešujemo tudi toplotne mostove in druge detajle s področja gradbene fizike.

Sodobna vgradnja oken in vhodnih vrat, ki presega standarde kakovosti


Znak kakovosti v graditeljstvu
Znak kakovosti v graditeljstvu je neobvezni certifikacijski znak, s katerim skupina Jelovica dokazuje, da z zunanjim stavbnim pohištvom in njegovo vgradnjo izpolnjuje najvišje in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti.Vsi materiali, ki jih v Jelovici uporabljamo za izdelavo zunanjega stavbnega pohištva, imajo ustrezna poročila o preskušanju in certifikate. Upoštevajo se sodobna pravila stroke in skozi celoten proces od izdelave do vgradnje oken in vhodnih vrat skrbimo za kakovostno orodje. V skupini Jelovici skrbimo za dodatno izobraževanje zaposlenih in njihovo seznanjanje z novostmi.

Znak kakovosti v graditeljstvu pridobijo le najboljši v stroki

Znak kakovosti v graditeljstvu (ZKG) je nadstandardna blagovno storitvena znamka in je neobvezen certifikacijski znak s področja graditeljstva v Sloveniji. Označuje izdelke, naprave, tehnologije in storitve s področja graditeljstva v Sloveniji, ki izpolnjujejo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti.Merila za pridobitev znaka kakovosti v graditeljstvu vključujejo najnovejše in najvišje tehnično-tehnološke zahteve za izvedbo montaže stavbnega pohištva. Ta so višja, kot so zahtevana v sicer obveznih certifikatih, ki temeljijo le na minimalnih standardih, zato lahko kupec oz. uporabnik od izdelka oz. storitve označene z znakom kakovosti v graditeljstvu pričakuje še več.

Priznanje ZKG je namenjeno le najboljšim na svojem področju. ZKG je potrdilo, da je sodobna vgradnja stavbnega pohištva ne samo v skladu z zahtevanimi smernicami, ampak tudi na izjemno visoki ravni.


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe

Na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPre-1), uprava ciljne družbe JELOVICA, lesna industrija d.d., objavlja naslednje mnenje poslovodstva glede prevzemne ponudbe.

več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?