Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Skupina Jelovica je na 56. sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017. Znak kakovosti za sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva v skladu s smernicami RAL je tokrat prejelo podjetje Slovenijales, v okviru katerega od februarja letos poteka prodaja in montaža stavbnega pohištva Jelovica.Na otvoritvi 56. sejma DOM je Priznanje za najboljše dosežke v graditeljstvu predsedniku nadzornega sveta Slovenijalesa, Gregorju Benčini, slavnostno predal predsednik vlade, dr. Miro Cerar.

Znak kakovosti v graditeljstvu že četrtič

Letos prejeti Znak kakovosti v graditeljstvu je za skupino Jelovico že četrti po vrsti in znova potrjuje zaupanje kupcev in partnerjev v naše izdelke in storitve.

Slovenijales je Znak kakovosti v graditeljstvu prejel ob svečanem odprtju sejma Dom v Ljubljani. Priznanje je predsedniku nadzornega sveta Slovenijalesa, Gregorju Benčini, podelil predsednik vlade, Miro Cerar. Znak kakovosti v graditeljstvu podeljuje Gradbeni inštitut ZRMK.Podjetje Slovenijales Trgovina d.o.o. je specializirano trgovsko podjetje z več kot 60-letno tradicijo. Osnovna dejavnost podjetja je nabava in prodaja trgovskega blaga na domačih in tujih trgih. Jedrni prodajni program predstavlja les in vse, kar je kot dopolnilna dejavnost povezano z njim. Prodajni program obsega široko ponudbo ploskovnih materialov, okovja in pritrdilnega materiala, talnih in stenskih oblog, orodja in pribora ter stavbnega pohištva.

Ena izmed dejavnosti je tudi vgradnja lesenega in les-alu zunanjega stavbnega pohištva, senčil, komarnikov in polic, za kar so letos pridobili priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu.
Za stavbno pohištvo imajo ustrezna poročila o preskušanju, izjave o lastnostih in CE oznake. Vgrajujejo predvsem stavbno pohištvo podjetja Jelovica. Ekipa Jelovice oken z lastnim razvojnim oddelkom in laboratorijem prodajni ekipi Slovenijalesa nudi vso strokovno podporo in tehnično-tehnološko pomoč. Skupaj rešujemo tudi toplotne mostove in druge detajle s področja gradbene fizike.

Sodobna vgradnja oken in vhodnih vrat, ki presega standarde kakovosti


Znak kakovosti v graditeljstvu
Znak kakovosti v graditeljstvu je neobvezni certifikacijski znak, s katerim skupina Jelovica dokazuje, da z zunanjim stavbnim pohištvom in njegovo vgradnjo izpolnjuje najvišje in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti.Vsi materiali, ki jih v Jelovici uporabljamo za izdelavo zunanjega stavbnega pohištva, imajo ustrezna poročila o preskušanju in certifikate. Upoštevajo se sodobna pravila stroke in skozi celoten proces od izdelave do vgradnje oken in vhodnih vrat skrbimo za kakovostno orodje. V skupini Jelovici skrbimo za dodatno izobraževanje zaposlenih in njihovo seznanjanje z novostmi.

Znak kakovosti v graditeljstvu pridobijo le najboljši v stroki

Znak kakovosti v graditeljstvu (ZKG) je nadstandardna blagovno storitvena znamka in je neobvezen certifikacijski znak s področja graditeljstva v Sloveniji. Označuje izdelke, naprave, tehnologije in storitve s področja graditeljstva v Sloveniji, ki izpolnjujejo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti.Merila za pridobitev znaka kakovosti v graditeljstvu vključujejo najnovejše in najvišje tehnično-tehnološke zahteve za izvedbo montaže stavbnega pohištva. Ta so višja, kot so zahtevana v sicer obveznih certifikatih, ki temeljijo le na minimalnih standardih, zato lahko kupec oz. uporabnik od izdelka oz. storitve označene z znakom kakovosti v graditeljstvu pričakuje še več.

Priznanje ZKG je namenjeno le najboljšim na svojem področju. ZKG je potrdilo, da je sodobna vgradnja stavbnega pohištva ne samo v skladu z zahtevanimi smernicami, ampak tudi na izjemno visoki ravni.


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?