Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Zlata medalja za pasiven lesen vrtec v Preddvoru tudi na letošnjem sejmu MOS


Celje, 19.9.2013

Na sejmu MOS 2013 so za najbolj energijsko učinkovit javen objekt izbrali pasiven lesen vrtec Jelovica v Preddvoru. Z novim priznanjem družba Jelovica potrjuje vodilno mesto med ponudniki gradnje energijsko učinkovitih javnih objektov v Sloveniji ter dodatno promovira trajnostno gradnjo z lesom.    
Lesen pasiven vrtec Jelovica

Nagrado podelili lesenemu pasivnemu vrtcu Jelovica

V okviru natečaja Dnevnikove priloge Moj Dom, Eko sklada, j.s. in Celjskega sejma, so bila  na letošnjem sejmu MOS v Celju podeljena priznanja za energijsko učinkovite objekte v Sloveniji za leto 2013. 
Strokovna komisija je zlato priznanje za javni objekt podelila Občini Preddvor za lesen pasiven vrtec, ki ga je izdelala družba Jelovica
Nagrada je pomemben dokaz za bodoče investitorje, saj potrjuje primernost trajnostne lesene gradnje za doseganje energijsko visoko-učinkovitega objekta. Pri izgradnji javnih objektov, ki so običajno sofinancirani iz različnih javnih sredstev, so ti projekti še bolj podvrženi nadzoru pri doseganju predpisanih energetskih rezultatov, kar je za izvajalce poseben izziv. 
Lesen pasiven vrtec Jelovica

Jelovica vrtec zgradila v manj kot pol leta

Najnovejše priznanje je pomembno tudi za družbo Jelovica, ki je vrtec v Preddvoru zgradila v manj kot šestih mesecih, saj s tem dokazuje svojo kakovost gradnje vrtcev, šol in drugih javnih objektov. Strokovno komisijo je prepričala inovativnost kombiniranja trajnostnih naravnih materialov z najnovejšo tehnologijo za doseganje pasivnega standarda objekta. Vrtec, ki je grajen v pasivnem standardu je tudi plus-energijski, saj je na strehi nameščena fotovoltaika, objekt pa tako proizvaja več energije, kot jo za svoje delovanje potrebuje. 
Pasiven vrtec Jelovica

Zlato priznanje za pasiven vrtec

Za pasiven vrtec prejeli najvišji priznanji

Jelovica je za pasiven vrtec v Preddvoru letos prejela najvišji priznanji na dveh največjih sejmih za gradnjo v Sloveniji, nagrado Zelena misija sejma DOM in Zlato medaljo sejma MOS

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?