Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Vodenje družbe Jelovica hiše začasno prevzel Gregor Benčina

Škofja Loka, 06.09.2011

Zaradi uresničevanja zastavljenih ciljev, na osnovi katerih želi družba Jelovica postati najbolj prepoznaven ponudnik energijsko varčnih in sodobno oblikovanih lesenih hiš, je vodenje družbe prevzel Gregor Benčina.

»Ob dobrem poslovanju do konca leta 2011 bomo, zaradi slabših rezultatov prvega polletja od pričakovanih, v letošnjem letu dosegli le približno pet odstotno rast poslovanja. Poslovni rezultat bo manjši od planiranega predvsem zaradi povečanja stroškov. Rast uresničujemo na izvoznih trgih, predvsem na trgih Nemčije, Švice in Italije, kjer vidimo potencial tudi v prihodnje«, je ob prevzemu funkcije povedal Benčina.

Lesena hiša Jelovica

Skupina Jelovica, ki postaja najbolj prepoznaven ponudnik energijsko varčnih hiš in oken iz lesa iz okolju prijaznih materialov, kljub težkim razmeram na trgu povečuje obseg poslovanja. Ob odločitvi dosedanjega direktorja podjetja Jelovica Hiše d.o.o., Gregorja Baniča, da svojo pot nadaljuje v okviru lastnega svetovalnega podjetja, kjer se bo posvetil uporabi novih tehnologij in prodajnih pristopov za podjetja v tradicionalnih panogah, bo vodenje tega podjetja v skupini Jelovica začasno prevzel Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovica d.d.

V Skupini Jelovica ostajajo optimistični, saj bodo z dobro ekipo in ob načrtovanem poslovanju do konca leta 2011 dosegli deset odstotno rast poslovanja. V naslednjem obdobju v družbi, ki je v zadnjem letu veliko sredstev namenila razvoju novih izdelkov in trženju, zaradi povečevanja konkurenčnosti več pozornosti namenjajo nadaljnji optimizaciji poslovanja in obvladovanju vseh vrst stroškov. Tako nameravajo še povečali svojo konkurenčnost doma in na glavnih izvoznih trgih.

Aktivnosti Skupine Jelovica so bile v zadnjih letih zaznamovane z veliko mero elana, inovacij in novih tržnih usmeritev. Posodobitev podjetja, investicije v znanje in razvoj ter implementacija nove poslovne strategije so začrtale temelje nadaljnje rasti družbe Jelovica, ki se uvršča med vodilne ponudnike energijsko varčnih lesenih hiš in stavbnega pohištva na evropskem trgu. 

Lesena hiša Jelovica na IrskemO skupini Jelovica

Skupina Jelovica, ki postaja najbolj prepoznaven ponudnik energijsko varčnih hiš in oken iz lesa in okolju prijaznih materialov, kljub težkim razmeram na trgu povečuje obseg poslovanja. Ob odločitvi dosedanjega direktorja podjetja Jelovica Hiše d.o.o., Gregorja Baniča, da svojo pot nadaljuje v okviru lastnega svetovalnega podjetja, kjer se bo posvetil uporabi novih tehnologij in prodajnih pristopov za podjetja v tradicionalnih panogah, bo vodenje tega podjetja v skupini Jelovica začasno prevzel Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovica d.d.

Na osnovi takšne usmeritve so naši proizvodi zanimivi za izvozna tržišča, kjer še vedno ustvarimo več kot polovico celotne realizacije. Med naša največja tržišča uvrščamo predvsem zahtevne tržišča kot so Nemčija, Avstrija, Švica, Španija, Italija, Izrael, Rusija, Japonska kot tudi razvijajoči se trgi kot so Ukrajina, Bolgarija, Grčija ter področje bivše Jugoslavije. Na tujih trgih nastopamo pretežno z našimi partnerji, svojo blagovno znamko pa krepimo s prisotnostjo na pomembnejših mednarodnih sejmih.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?