Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

V soboto odprta vrata lesene hiše JelovicaV soboto, 21.6.2014, bomo v naselju Škrjančevo pri Radomljah predstavili nizkoenergijsko leseno hišo v velikosti 145 kvadratnih metrov. 

Lesena hiša  EVO 14 C Classic z dvokapno streho je, kljub klasični obliki, sodobno zasnovana. Hišo odlikuje izjemno funkcionalen tloris v pritličju in mansardi. Bivalni prostori imajo velike steklene površine in prehod na teraso. V pritličju je velik bivalni prostor s kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo v enem prostoru. V mansardi se nahajajo štiri sobe, garderobna niša in velika kopalnica. Spodaj je še manjši kabinet, sanitarije in servisni prostor. 

Hišo si oblikujete sami

Hiša Jelovica, ki bo predstavljena v soboto, je iz serije hiš EVO 14. Gre za modularno zasnovane hiše, kjer si stranka, poleg treh izpeljank tlorisa, sama izbere obliko strehe in dekorativne ali funkcionalne dodatke na hiši. Tokrat si je investitor izbral belo fasado, ki ji je dodal lesena macesnova okna in leseno macesnovo teraso s pergolo v naravni barvi. Na pergoli bo kasneje zasadil zeleno senčenje. 

Nasvet o energijsko varčni hiši

Obiskovalci se bodo lahko seznanili s prednostmi lesene montažne gradnje, svetovalci Jelovice pa bodo na voljo za praktične nasvete pri izbiri in postavitvi hiše. Zaradi lesa in naravnih izolativnih materialov, iz katerih hiše naredijo v Jelovici, je bivanje kakovostno in zdravo, stroški ogrevanja pa so izjemno nizki. Vse lesene hiše so visoko energijsko učinkovite, kar zagotavlja različna sestavo njihovih konstrukcijskih sistemov. Stranka se sama odloči, v koliko energijsko učinkoviti hiši želi bivati. Na voljo so energijsko varčna, nizkoenergijska ali pasivna izvedba. 

Hišo najdete v  naselju Škrjančevo pri Radomljah, ogled bo potekal med 10. in 17. uro. 

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?