Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

V Centru energetskih rešitev v Ljubljani že januarja na prvi posvet


Petek, 10.01.2014

Na CER dogodkih, ki bodo razporejeni preko celega leta, bomo s strokovnjaki na posameznih področjih obravnavali aktualne teme za različne javnosti, ne bomo pozabili niti na izobraževanje mladih. Lani se je dogodkov udeležilo skoraj 600 obiskovalcev, letos si jih partnerji v CER-u želijo več, saj je naloga centra tudi osveščanje.

Posvetovalno in izobraževalno središče
V dopoldanskem času bodo na delavnice povabili otroke vrtcev in osnovnih šol, ki bodo skozi praktične primere in ustvarjalnice spoznali, kaj lahko sami naredijo na temo varovanja okolja in varčevanja z energijo.
Strokovni posveti bodo namenjeni predvsem  o problematiki energetske učinkovitosti na nivoju države in drugih javnih agencij ter njihove vloge pri doseganju EU strategije o energetski učinkovitosti Evropa 2020. Sodelovali bodo predstavniki javnih in strokovnih organizacij, namen tovrstnih posvetov pa je predvsem iskanje rešitev in načinov financiranja za večjo energetsko učinkovitost ter implementacija primerov dobrih praks.
Zasebnim investitorjem bodo partnerji CER-a, skupaj z energetskim svetovalcem predstavili predvsem preverjene in uporabne rešitve ter inovacije na področju energetske varčnosti in trajnostne gradnje. Posamezniki se bodo lahko pogovorili o njihovih konkretnih problemih in dobili strokovno mnenje o optimalnem načinu prenove, ki zagotavlja hiter povratek investicije.

Prvi CER dogodek bo januarja
V četrtek, 23. 1, ko bo potekal prvi iz niza CER dogodkov,  bodo glavna tema finančni mehanizmi na področju energetike. Na strokovnem omizju bo s strani velikih zavezancev predstavljene aktualne možnosti financiranja OVE in URE projektov.
Zasebni investitorji bodo lahko v popoldanskem času prisluhnili možnostim subvencij za energetske prenove s strani države, ki so v pripravi in energetske rešitve, ki jih ponujajo partnerji CER-a si jih lahko zagotovijo. Na voljo bo tudi energetski svetovalec CER-a s strokovnimi nasveti. Več podrobnosti o o programu prvega srečanja si oglejte na www.cer-slo.si.Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?