Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Teja Gregorin: Jelovica izdeluje vrhunske hiše, okna in vrata

Jelovica - Biatlon Teja Gregorin, 30-letna Ihanka, je članica slovenske biatlonske reprezentance od leta 2002. V sezoni 2009/10 je bila nekajkrat zelo blizu uvrstitvi na zmagovalne stopničke, še posebej je navdušila s petim mestom pri skupinskem startu na zadnjih olimpijskih igrah v Vancouvru. Njeni cilji za sezono 2010/11, ki se 1.decembra začenja v Östersundu na Švedskem, so glede na dosedanje izide povsem realni – stopničke v svetovnem pokalu.

Biatlon je zimski šport, zato športniki v vaši disciplini glavne priprave na novo sezono opravijo poleti. Kako potekajo vaše priprave?
Priprave se začnejo že v mesecu maju, kjer gre predvsem za nabiranje kondicije, predvsem s treningom na kolesu in pohodi s palicami. Vse skupaj se kasneje prenese na tako imenovane tekaške rolke, ki so v poletnem času nekakšen nadomestek za tekaške smuči. Večino priprav opravljamo kar na domači Pokljuki, kjer imamo odlične pogoje za trening, dvakrat na leto pa se odpravimo tudi v tujino, da ni vse skupaj preveč monotono.
Jelovica - Teja GregorinJelovica - Teja Gregorin
Opremi športniki posvečajo precej pozornosti. Kako je z opremo letos, ste zadovoljni z izborom?
Smuči so eden najpomembnejših dejavnikov opreme, in moram povedati, da sem si v zadnjih letih pri Fischerju pridobila status, ki mi omogoča, da dobim smuči, s katerimi, poleg dobrega teka in streljanja, lahko posegam po najvišjih mestih v svetovnem pokalu.

Če so bile lani najbolj pomembne olimpijske igre, kjer ste dosegli odlično peto mesto, katera tekma je za vas najbolj pomembna letos ?
Na začetku sezone se bomo gotovo osredotočili na tekme svetovnega pokala, ki bodo potekale na Pokljuki, kjer si želim poseči po najvišjih mestih. V nadaljevanju pa bo glavni cilj sezone Svetovno prvenstvo v ruskem Khanty Mansyisku, ki bo  potekalo v mesecu marcu, in kjer si nekako želim ponovitve  2. mesta s prejšnjega svetovnega prvenstva.
 
Jelovica - BiatlonZadnje dni pred odhodom na prve tekme trenirate na Pokljuki. Kako ste zadovoljni z zadnjimi dnevi treningov?
Trenutno imamo kar precej sreče z vremenom, saj smo do tega trenutka opravili že 12 snežnih dni treninga. Upam, da bo tako ostalo vse do odhoda na prve tekme v svetovnem pokalu. Lahko pa rečem, da je moja pripravljenost na zelo visokem nivoju, počutim se zelo dobro in komaj že čakam prve tekme, ki se bo pričela 1. decembra v švedskem Ostersundu.
 
Verjamemo, da vsaj nekaj naših proizvodov poznate. Kaj menite o blagovni znamki Jelovica?
Le kdo se ne spomni legendarne reklame v obliki risanke in slogana »Ne bo vam uspelo, to je Jelovica«. Lahko rečem, da precej dobro poznam izdelke Jelovica, saj jih kar nekaj krasi moj dom, in po mojih izkušnjah so to vrhunski izdelki in želja vsakega, ki nekaj polaga na kvaliteto. Veseli me, da se Jelovica v zadnjem času ponovno aktivneje pojavlja na tržišču, in upam, da nam bo uspelo tudi na našem skupnem projektu.
 
Kdaj imate rojstni dan in kako ga praznujete?
29.6.1980. Praznovanje ni nič posebnega, po navadi pripravim kakšen piknik za svoje prijatelje oziroma najbližje.
 
Teji Gregorin želimo veliko uspehov v sezoni, mirne roke in hitrih smuči. Predvsem pa, da se ji letos izpolni zadnji del njenega življenjskega mota – zmagaj z lahkoto. Srečno.

Svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki bo letos že od 15. do 19. 12. 2010.
Več na: www.biathlon-pokljuka.com/slo/index.html

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?