Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Teji Gregorin čestitamo za medalji in vrhunske dosežke

V Jelovici s ponosom podpiramo športna prizadevanja Teje Gregorin, ki z odličnimi rezultati sodi v sam biatlonski vrh. Z biatlonsko medaljo v olimpijskem Sočiju in drugim mestom ob zaključku sezone potrjuje svoje mesto med najboljšimi na svetu.   
Teja Gregorin - Jelovica
Ob začetku sezone 2013/14 smo našo najboljšo biatlonko Tejo Gregorin in njene reprezentančne kolege  povabili v ljubljanski Center energetskih rešitev. Spoznali so energetsko varčne rešitve za prijetno bivanje, a obljubili, da ne bodo varčevali z močmi na tekmah.  V CER-u smo z Gregorinovo podpisali tudi pogodbo o letošnjem sodelovanju in ji v Jelovici zaželeli odlično sezono. Športnica ni obljubljala nič, a vseskozi zatrjevala, da se bo, posebej v olimpijski sezoni, borila.  Kljub slabšemu začetku sezone, je našla odlično formo prav v olimpijskem Sočiju, kjer je dosegla bronasto medaljo, edino v biatlonu za Slovenijo doslej. Na svetovnem pokalu na Pokljuki ji je forma nekoliko nihala, a je odlična Teja poskrbela za sanjski zaključek in z 2. mestom potrdila, da sodi v krog najboljših na svetu. 
Teja Gregorin

Stopničke na največjih tekmah

Gregorinova je na stopničkah za najboljše tokrat stala četrtič v karieri. V skupinskem startu svetovnega pokala pred dvema letoma v Oslu je bila tretja. Srebrna je bila na svetovnem prvenstvu v  Ruhpoldingu leta 2012 v mešani štafeti in leta 2009 druga na posamični tekmi na 15 km v Pjeongčangu. Največji uspeh kariere je vsekakor letošnji olimpijski bron v Sočiju.  

Teja letošnjo sezono končala na najboljši način

Na zadnji tekmi v Oslu je bila z odličnim streljanjem naša športnica v zadnjem krogu še v skupini tekmovalk. Z odličnim sprintom se jih je otresla na zadnjem spustu in v cilj pritekla druga, le nekaj sekund za zmagovalko. Razburljiv zaključek sezone na tekmi v Oslu ima tudi prestižno vrednost. Tekma s skupinskim startom velja za elitni masters sezone. Gregorinova je sezono končala na odličnem 13. mestu. 

"Sezone svetovnega pokala je res konec, vendar sem imela v zadnjem obdobju toliko nihanj, da ne morem trditi, da bi lahko s takim nizom nadaljevala, četudi bi bila še kakšna tekma pred nami. Seveda pa sem vesela in zadovoljna, da sem jo zaključila na najlepši možen način. Predvsem sem se danes poskušala koncentrirati na streljanje, kar mi je prej povzročalo tudi največ težav in v tem je bila najbrž tudi skrivnost uspeha. Seveda sem bila tudi tekaško razpoložena, čeprav je bila proga zaradi nekaj centimetrov novega snega bolj počasna kot včeraj. Moram pohvaliti tudi odlično pripravljene smuči, ki so mi v zadnjem krogu na zadnjem daljšem spustu omogočile, da sem prehitela Zajcevo in Domračevo. Kar nisem se mogla načuditi, ko sem se ozrla, pa ni bilo nobene od njiju več za menoj in sem lahko do cilja pritekla brezskrbno," je o zadnji tekmi sezone povedala Gregorinova.

Najboljša slovenska biatlonka, ki ji v Jelovici stojimo ob strani zadnjih nekaj let, je še dodala, da se bo v Oslo spet rada vrnila, saj je tu že enkrat stala na zmagovalnem odru. Z zadnjim srebrom sezone ima še en razlog več.  

Vir: www.sloski.si/biatlon, www.Siol.net/sportalŽelite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?