Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Biatlonka Teja Gregorin

Ponosni sponzor biatlonke Teje Gregorin


Pri snovanju lesenih produktov želimo ustvarjati prijetno bivanje v sožitju z naravo. Tudi to je razlog, da že vrsto let podpiramo športnike, ki se ukvarjajo z naravi prijaznimi športi. Tako jim omogočamo doseganje vrhunskih rezultatov, športniki pa so naš glasnik naravnega življenjskega stila.

Podpis pogodbe s Tejo Gregorin

V Jelovici podpiramo športna prizadevanja slovenske biatlonske reprezentantke Teje Gregorin.


V družbi najboljših

Teja Gregorin iz leta v leto dosega odlične rezultate in osvaja medalje na največjih tekmovanjih. Je večkratna olimpijka. Na stopničke se je povzpela na Olimpijskih igrah leta 2002, 2006 in 2010. Na Svetovnem prvenstvu 2012 v Ruhpoldingu je osvojila srebrno medaljo v mešani štafeti. Tejin največji uspeh doslej pa je osvojitev srebrne medalje na 15 kilometrov na Svetovnem prvenstvu 2009 v Pjongčangu v Južni Koreji.
Biatlonska reprezentanca

"Hiša se hitreje ogreje"

Teja Gregorin živi v leseni montažni hiši Jelovica iz 70-ih let. Jelovica je energetsko prenovila hišo, da se športnica, med naporno sezono, doma počuti kar najbolje. Sama pravi, da občuti razliko, saj se energetsko prenovljena hiša sedaj hitreje ogreje in dlje časa ostane topla. Prihranek pri stroških ogrevanja je precejšen.
Energetsko prenovljena hiša

Letošnja sezona je tudi olimpijska

Tudi v sezoni 2013/2014 Tejo čaka naporna in dolga sezona. Koledar tekem je znan, kakor tudi njena udeležba na Olimpijskih igrah v Sočiju. Teji Gregorin smo obljubili podporo, še posebej bomo zanjo navijali na Olimpijadi, saj si medalje želimo prav vsi.

V Jelovici smo z veseljem v družbi Teje Gregorin.

Če si želite podpisa Teje Gregorin, nam pišite na info@jelovica.si.

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?