Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Slovenski biatlonci, s Tejo Gregorin na čelu, zbrani v CER-u

Ljubljana, 1.10.2013

V Centru energetskih rešitev v Ljubljani se je pred odhodom na priprave v tujino zbrala celotna slovenska biatlonska reprezentanca.
Podpis pogodbe s Tejo Gregorin
Ob druženju smo podpisali pokroviteljsko pogodbo z najboljšo slovenski biatlonko Tejo Gregorin za novo sezono, ki je tudi olimpijska. V Jelovici jo podpiramo v športnih prizadevanjih, kar Teja dokazuje z dobrim delom v pripravljalnem času predvsem z zmago na tekmi poletnega biatlona v Nemčiji in naslovom državne prvakinje v poletnem biatlonu.
Slovenski biatlonci v CER-u

»Tekma poletnega biatlona v Nemčiji je bila pokazatelj trenutne pripravljenosti in vesela sem, da mi
je uspelo prekositi vse. Zelo si želim, da bi tekmice tudi pozimi tako gledale za mano. Upam, da se bo to zgodilo vsaj na eni tekmi, če ne na več. Toda čaka nas še veliko dela. Državno prvenstvo, klub zmagi ni bilo tako uspešno, kot sem si želela saj je bilo preveč zgrešenih strelov. Tu je še nekaj rezerve. Še nekaj je do začetka sezone in verjamem da bom dobro pripravljena. Ob tem se zahvaljujem tudi svojim sponzorjem, ki mi omogočajo, da se lahko osredotočam na svoje delo«, je povedala Teja Gregorin.
Slovenski biatlonci v CER-u
Gregor Benčina, predsednik Jelovice, je o pokroviteljstvu povedal, da Teja opravlja veliko bolj zahtevno delo, kot je podpis te pogodbe. »V veselje nam je, da lahko sodelujemo z biatlonsko reprezentanco. Rad bi se zahvalil ekipi in vodstvu tudi, da jih lahko gostimo. Kot vidite, je veliko sponzorjev reprezentance tudi partnerjev pri projektu CER. Z velikim veseljem podpisujem pogodbo za nadaljnje sodelovanje s Tejo. Sodelovanja se veselimo, prav tako pa tudi vrhunca sezone v Sočiju. Veseli smo, da smo lahko v družbi najboljših.«
Slovenski biatlonci v CER-u
Teja Gregorin je o bivanju v svoji hiši, ki jo je lani energetsko prenovila Jelovica, s prisotnimi delila svoje izkušnje. Razlika je očitna, bivanje v hiši pa prijetno in toplo. Ob njenih kratkih postankih doma med sezono hiša potrebuje bistveno manj časa, da se ogreje in ostane topla »Predvsem imam med sezono manj zoprnih prehladov«, je še dodala Gregorinova.

Foto utrinki z dogodka


Foto: Jelovica

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?