Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Na skupščini Jelovice d.d. vsi predlagani sklepi izglasovani

Šenčur, 14.08.2013

Na današnji skupščini Jelovice je bilo prisotnih 78,91 % delničarjev, ki so izglasovali vse predlagane sklepe. Jelovica, d.d., je v letu 2012 ustvarila 236.078.69 Evrov dobička, ki s sklepom skupščine ostaja nerazporejen; na skupščini so delničarji potrdili tudi letno poročilo ter podelili razrešnico upravnemu odboru. Soglasno so bili izglasovani sklepi o podelitvi pravice upravnemu odboru za odkup lastnih delnic, prav tako pa je bil soglasno potrjen tudi sklep o nadaljevanju nakupa delnic družbe Inles. Skupščina je za revizorja na predlog upravnega odbora ponovno potrdila družbo Deloitte revizija.
 
Skupina Jelovica v tem letu, predvsem zaradi dolge zime in zamika gradbene sezone, posluje nekoliko pod pričakovanji. Trenutne razmere in bodoča naročila pa nakazujejo, da bodo poletni in jesenski meseci poslovno lahko zelo uspešni, zato v družbi še vedno računajo, da bodo tako na področju izdelave lesenih oken kot energetsko varčnih lesenih hiš presegli lanske rezultate. Skupina trenutno zaposluje skoraj 250 oseb, v poletnih mesecih pa daje delo še prek 20 sodelavcem preko agencijskega dela. 
 
Področje energetske učinkovitosti postaja v Sloveniji vse pomembnejše investicijsko področje, tako posameznikov, kot tudi gospodarskih družb in javnih naročnikov, zato v Jelovici z optimizmom gledajo naprej. Široka mreža lastnih maloprodajnih mest družbi Jelovica omogoča neposreden stik s končnimi potrošniki, ki cenijo zanesljivost, kakovost izdelkov ter storitev družbe. S kakovostnimi izdelki Jelovica uspešno nastopa in povečuje prodajo tudi na najzahtevnejših zahodnoevropskih trgih, kot so Švica, Nemčija, Avstrija in Italija. 
 
V družbi uspešno zaključujejo projekt poslovne cone Jelovica v Škofji Loki. Pripravljajo se na investicijo v tehnološko posodobitev proizvodnje hiš, ki bo omogočala večjo fleksibilnost, obenem pa  zagotovila večjo stopnjo  lastne predelave lesa v končne izdelke, s čimer v družbi Jelovica želijo povečati dodano vrednost slovenskemu lesu. 
 
Na osnovi več kot stoletne tradicije s predelavo lesa tako v Skupini Jelovica, kljub zahtevnim gospodarskih razmeram, z optimizmom gledajo v prihodnost in pripravljajo nove projekte.


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?