Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Skupina Jelovica pregledala rezultate v 2010 in potrdila usmeritve za 2011

Skupina Jelovica, ki danes pomeni 300 zaposlenih gotovo predstavlja enega vodilnih proizvajalcev energetsko varčnih hiš, oken in vrat v naši regiji. Odlikujejo jih tradicija in kvalitetni, energetsko varčni izdelki, zadnje leto pa skupina poudarja razvoj in ekološko usmerjenost.

Pregled leta 2010
Ob koncu leta se je celotna skupina zbrala na dogodku Jelovizija, pregledala rezultate preteklih dni in potrdila usmeritve za leto 2011. V lanskem letu so, kljub težki situaciji na trgu, uspeli povečati prihodek in dodano vrednost na zaposlenega, pomladiti in s strokovnjaki okrepi kadrovsko zasedbo, tako je  danes povprečna starost zaposlenih 42 let. Z novimi izdelki in sodobnejšo ponudbo so uspeli nadomestiti izgubljene trge z novimi, predvsem pa okrepili lastno maloprodajno mrežo v vseh večji mestih po Sloveniji. Tudi številne nagrade in priznanja jasno kažejo, da se je Jelovica preoblikovala v sodobno podjetje z vizijo.

Nagrajeni
Na Jeloviziji so nagradili najbolj pomembne projekte in najboljše zaposlene. Za leto 2010 je bil  nagrajen projekt koncentracije proizvodnje oken v Gorenji vasi, saj je selitev uspela brez izgubljenega dneva proizvodnje, stroški pa so se bistveno zmanjšali. Jelovica se je uspešno vrnila na zemljevid izdelovalca večjih objektov, v letu 2010 so bili to vrtci, za kar je najbolj zaslužen Anton Triler, vodja projektov na hišah, odgovoren za večje objekte in tuje trge, ki je postal Jelovčan leta 2011.

Cilji za leto 2011
Cilji družbe za leto 2011 so visoki, a je Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Skupine Jelovica prepričan, da jih lahko dosežejo, predvsem zaradi odličnih in aktualnih produktov, znanja ljudi in zmožnosti prilagajanja podjetja na tržne spremembe, ki so ji preteklo leto posvetili precej pozornosti. Jelovica bo še naprej stremela k rasti skupnih prihodkov in pozitivni rasti podjetij v skupini. Razvijali se bodo novi proizvodi, zaposlovali se bodo dodatni strokovnjaki in še naprej se bo vlagalo v posodobitev proizvodnje hiš in oken. »Letos imamo cilj povečati dodano vrednost na zaposlenega in seveda povečati povprečno plačo,« je še povedal Benčina.

Kljub težki situaciji na trgu zadnje dve leti, se je Skupina Jelovica uspešno preoblikovala iz tradicionalnega v sodobno podjetje, uspešno utrdila svoj položaj na domačem in tujih trgih. Leto 2010 je Jelovica obeležila tudi 105-letnico delovanja in ostaja ena najstarejših in najaktivnejših družb v svoji panogi.


O podjetju Jelovica d. d.
Skupina  Jelovica d.d., s sedežem v Škofji Loki, velja za vodilnega slovenskega ponudnika energetsko varčnih  hiš, oken in vrat, ki je s svojimi proizvodi prisoten na 23 svetovnih trgih, na katerih letno skupno ustvari preko 25  mio EUR prometa. Skupina,  ki zaposluje preko 300 ljudi, poleg matične družbe predstavlja še tri hčerinska podjetja: Jelovica hiše, Jelovica Okna in Jelovica Invest. Družba, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo energetsko varčnih hiš, oken in vrat, deluje na treh lokacijah ter ima po Sloveniji široko razvejano mrežo maloprodajnih mest. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in zahtevni standardi, ki jih zahtevajo razvita evropska tržišča, zagotavljajo vsakemu kupcu proizvodov Jelovica kvalitetne, trajne in energetsko varčne izdelke iz naravnih materialov. Več na
www.jelovica.si.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?