Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

SEJEM DOM 2015

Hvala, ker ste nas obiskali


Nove rešitve lesenih hiš in oken Jelovica za leto 2015, ki smo jih predstavili na letošnjem sejmu DOM, temeljijo na izboljšani energijski učinkovitosti. Z našimi rešitvami boste lahko povečali varčnost vašega doma in si zagotovili boljše bivalno okolje.

Vsako leto na sejmu DOM predstavimo novosti, ki jih razvijamo z namenom povečanja energijske učinkovitosti. Novi modeli lesenih oken so učinkovita rešitev za povečanje energetske varčnosti, kupcem nizkoenergijskih lesenih hiš pa poleg varčnosti ponujamo še ugodje bivanje z naravnimi materiali.


Nagrada Znak kakovosti za montažo stavbnega pohištva

Našo kakovost vgradnje zunanjega stavbnega pohištva so strokovnjaki nagradili z visokim priznanjem Znaka kakovosti, ki smo ga prejeli na letošnjem sejmu. Kupci ob izbiri RAL vgradnje svojih oken dobijo visoko kvalitetno storitev in izdelek, saj spadamo med najboljše v Sloveniji.Najboljše toplotne značilnosti oken

 Obiskovalce je navdušil nov model lesenega okna z aluminijasto masko Jelopasiv Premium. Okno s troslojno zasteklitvijo in posebno kombinacijo lesa in novih materialov zagotavlja najvišjo energijsko varčnost s toplotno prehodnostjo Uw = 0,66 W/m2K. 


Nove oblike oken in novi modeli vhodnih vrat

Za stavbe sodobnih oblik smo leseno okno Jelostar estetsko nadgradili z dovršenimi ravnimi linijami in tako kupcem, ki želijo stavbno pohištvo trendovskih oblik ponudili odlično izbiro. Okno s troslojno zasteklitvijo kljub novi obliki zagotavlja izjemno energijsko varčnost, hkrati pa zaradi ravnih linij omogoča boljšo osvetlitev prostorov vašega doma. Svojo izbiro oken Jelovica dopolnite z najnovejšimi modeli vhodnih vrat iz lesa ali lesa in aluminija, ki si jih lahko ogledate na našem razstavnem prostoru.Preverjene rešitve za izjemno varčno hišo

Na področju lesenih hiš smo obiskovalcem predstavili nizkoenergijske in pasivne konstrukcijske sisteme hiš za novograditelje, ki iščejo izjemno varčne hiše za optimalno ceno. Hiše Jelovica so bivanju prijazne zaradi lesa in skrbno izbranih naravnih materialov. Preverjene rešitve gradnje z lesom, ki jih predstavljamo v naših referenčnih hišah in velikih objektih vam zagotavljajo varnost in varčnost vašega doma.
 


Obiskal nas je naš najboljši maratonec

Jelovica že vrsto let podpira slovenske športnike. Na sejmu DOM nas je tokrat obiskal Primož Kobe, naš najboljši maratonec in udeleženec zadnjih olimpijskih iger, ki se spogleduje tudi z naslednjo olimpijado v Riu. Primož je pregledal našo ponudbo energijsko varčnih lesenih hiš in okna Jelovica, se slikal z obiskovalci in jim ponudil tekaški nasvet.

Kobe na razstavnem prostoru Jelovice


Ste zamudili sestanek z našim energetskim svetovalcem?

V kotičku Centra energetskih rešitev so številni obiskovalci dobili koristen nasvet za celovito ali delno energetsko prenovo svojega doma. Če ste sestanek z neodvisnim energetskim svetovalcem zamudili, se za termin lahko dogovorite v CER-u. Več na www.cer-slo.si

Sejem Dom - razstavni prostor Jelovice

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na letošnjem sejmu DOM.
Jelovica

 

OKNA JELOVICAHIŠE JELOVICAVRATA JELOVICA
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?