Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Petrol


Petrol širi svojo ponudbo energentov za dom ter ekološko prijaznih in energetsko najugodnejših rešitev ogrevanja. Prihranki v gospodinjstvih se ustvarjajo z optimizacijo porabe energentov, zato vam bodo v Centru energetskih rešitev strokovnjaki družbe Petrol brezplačno izračunali, kateri energent je cenovno in energetsko najprimernejši za vaš dom.

Poleg natančnega izračuna se boste v Centru energetskih rešitev seznanili tudi z ekološko prijaznimi tipi energetske oskrbe doma ter si ogledali različne tipe peči za ogrevanje, toplotne črpalke, solarne termosisteme, male čistilne naprave in plinohrame. Med obiskom Centra za energetske rešitve se boste prepričali, da je lahko prihranek pri energentih za toplino doma resnično velik. Vaš družinski proračun bo prav zaradi tega bolje izkoriščen.

Petrol - Energija za dom

Center Energetskih Rešitev

Trgovina:
Petrol

Kraj:
BTC City Ljubljana
Dvorana 2 jug, Center energetskih rešitev

Telefon:
01/471 41 59

www:
http://www.petrol.si/energija-za-dom

Email:
cer@petrol.si

Delovni čas:
pon: 10.00 - 20.00
tor: 10.00 - 20.00
sre: 10.00 - 20.00
čet: 10.00 - 20.00
pet: 10.00 - 20.00
sob: 10.00 - 18.00
ned: zaprto
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?