Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Otroci se septembra vračajo v energijsko varčne šole in vrtce

Četrtek, 30. 8. 2012
V Jelovici opažajo, da se vsako leto več šol in vrtcev odloča za energetske prenove stavbnega pohištva. Letos se je več kot 10 šol in vrtcev odločilo za lesena in energijsko varčna okna, narejena v Jelovici. Za podjetje, ki je znano po kvaliteti svojih izdelkov in hitri storitvi, so dobre reference preteklih let in priporočila strank ključnega pomena pri pridobivanju takih poslov v času šolskih počitnic.


Energetska prenova šole

Jelovica ima, poleg energijsko varčnih lesenih objektov in stavbnega pohištva, na področju energetskih prenov številne izkušnje, saj vsako leto v času šolskih počitnic prenovi številne šole in vrtce. Investitorji se za Jelovico odločajo zaradi kakovosti izbranih lesenih oken, saj zagotavljajo prihranke stroškov ogrevanja, pomemben faktor pa je tudi zanesljivost in hitrost izvedbe prenove prav zaradi časovne omejitve dveh mesecev, ko so otroci večinoma na počitnicah.

Jelovica, vodilni ponudnik lesenega stavbnega pohištva, izdeluje okna različnih dimenzij, oblik in karakteristik energijske varčnosti. Glede na zahteve objektov lahko zagotovi tudi energijsko varčno stavbno pohištvo po zahtevah spomeniškega varstva, če prenova objekta to predvideva. Letos so tako prenovo oken izvedli na osnovni šoli v Novem mestu. Sicer so v Jelovici za letošnje prenove šol in vrtcev izdelali nekaj sto energijsko varčnih oken in okenskih sestavov. Ta naraven material zagotavlja odlično izolativnost, obenem pa omogoča znatno izboljšane bivalnih pogojev za otroke ter delovnih pogojev za zaposlene.

Trenutno se energetske prenove oken zaključujejo ali so se že zaključile na več kot 10 šolah in vrtcih v Ljubljani, Novem mestu, Postojni, Radovljici, Lescah, Škofji Loki Retečah in Železnikih, kar je organizacijsko precejšen zalogaj, saj morajo biti vse sanacij zaključene do začetka septembra. Letošnji poletni meseci so za Jelovico zelo delavni tudi na novih lesenih montažnih vrtcih v Preddvoru, Trzinu in Divači, ko bodo najmlajši začeli šolsko leto v popolnoma novih prostorih in igriščih.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?