Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Okna Jelovica tudi v bolgarski prestolnici


Jelovica že več let izvaža svoja okna v Bolgarijo. Okna so vgrajena v hotele ob Črnem morju, od lani pa tudi v večstanovanjskem kompleksu v Sofiji.
Če ste letovali na bolgarski turistični rivieri ob Črnem morju, ste morda bivali v enem od več kot 60 hotelov, ki jih je z lesenimi okni in vrati opremila Jelovica. Dobro sodelovanje  z bolgarskim partnerjem je lani obrodilo obsežen projekt v Sofiji. 

Zahteva po energijski varčnosti

Investitorji prestižnega večstanovanjskega kompleksa so ob izbiri materialov zahtevali ustrezno energijsko učinkovitost objektov, ki tudi v Bolgariji postaja kriterij sodobne gradnje. Široka ponudba nizkoenergijskih oken, referenc in dobrega razmerja med kvaliteto ter ceno so izbrali leseno stavbno pohištvo Jelovice. Okna, vhodna vrata in balkonska vrata odlično dopolnjujejo sodobno arhitekturo stavb. Za prestižna stanovanja želeli lesena okna

Prestižno naselje v središču Sofije obsega osem večstanovanjskih stolpičev, kjer je več kot 80 stanovanj na skoraj 10.000 kvadratnih metrih bivalnih površin. Gradnja objektov in s tem vgradnja oken je potekala v več fazah. Jelovica je dobavila za več kot milijona evrov svojih izdelkov. Investitor letos gradi še dodatne stanovanjske objekte in wellness center, kjer se prav tako vgrajujejo okna iz Jelovice, kar za družbo pomeni nove prodajo lesenih in energijsko varčnih oken v Bolgarijo. Izvoz oken se povečuje

Jelovica sicer več kot polovico svojih nizkoenergijskih lesenih oken izvaža, najpomembnejši trgi so države Zahodne ter Jugovzhodne Evrope. Od julija letos je lesena okna Jelovice ponovno mogoče kupiti tudi na Hrvaškem, v Centru energetskih rešitev v Zagrebu. 

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?