Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Veliko zanimanja za novosti Jelovice na sejmu Dom 2014

Šenčur, 19.3.2014

Zahvaljujejo se vam za obisk na sejmu DOM 2014. Tudi letos so bile naše novosti na področju energijsko varčnih lesenih hiš in oken dobro sprejete, saj so požele veliko vašega zanimanja. Obiskovalci so na sejmu lahko preverili novosti Jelovice na področju energijske varčnosti in udobja bivanja. Navdušenja obiskovalcev so bili deležni novi modeli lesenih hiš in oken.
Jelovica na sejmu Dom
Les-alu okno Jelopasiv Premium

Novo leseno okno Jelopasiv Premium  

Predstavili smo leseno okno posebnega dizajna z ravnimi linijami, ki dosega pasivne standarde. Zaradi aluminijaste maske na zunanji strani je okno odlično zaščiteno tudi pred vremenskimi vplivi. Jelopasiv Premium vsekakor spada med izdelke najvišje kakovosti pri nas za še tako zahtevnega kupca. 
Lesena okna Ekostar IIEnergetsko varčna lesena okna druge generacije 

Pri novi generaciji lesenih oken, ki smo jih predstavili prvič, so naši strokovnjaki in oblikovalci v sodoben dizajn združili visoko energijsko varčnost okna in ugodje bivanja. Leseno okno Ekostar II in leseno okno z alu masko Ekostar Premium II imata trojno zasteklitev in izjemno toplotno izolirnost (U= 0,6 in U= 0,89). Posebnost nove generacije naših oken je v najboljši izrabi lesa smreke. Okna lahko izberete za novogradnje ali prenove, nakup pa subvencionirate še s sredstvi Eko sklada.


Konstrukcijski sistem Termo Natur

Bivanju prijazen in hkrati varčen sistem Termo Natur

Poleg obstoječih konstrukcijskih sistemov, ste lahko spoznali naš premierno prikazan sistem Termo Natur, edini v Sloveniji. Sistem je inovativna kombinacija, ki je nastala na podlagi izkušenj in znanja. Združuje dve ključni stvari, ki zanimajo novograditelje: visoka energijska varčnost in naravni materiali. Hiša, grajena s sistemom Termo Natur, navzven odlična energetsko ščiti in varuje, navznoter pa jo odlikujejo naravni materiali, ki so bivanju prijazni. Energijska učinkovitost novega sistema je izjemno visoka, nakup hiše pa lahko subvencionirate s pomočjo Eko sklada.

Pri hišah je nov tudi sistem gradnje LAMTOP 

Dobrodošla novost, ki so jo potrdili tako strokovnjaki, kot arhitekti je naš nov sistem, ki omogoča več svobode pri oblikovanju hiše. Sistem LAMTOP omogoča gradnjo konstrukcijsko zahtevnejše arhitekture hiše, obenem pa ponuja številne prednosti križno lepljenega lesa z enakomernimi mehanskimi lastnosti. 
LAMTOP
Poleg tehničnih novosti smo letos navdušili z novimi modeli naših hiš, ki si jih lahko ogledate tudi na http://www.jelovica-hise.si/montazne-hise.html

Verjamemo, da ste se v razstavnem paviljonu JELOVICA dobro počutili. Izdelali smo ga iz lesa, ki ga uporabljamo za izdelavo naših hiš. Veseli smo bili vašega obiska in nasvidenje do sejma Dom naslednje leto. 

Ekipa Jelovica
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?