Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Na skupščini Jelovice potrjeni vsi predlagani sklepi

Škofja Loka, 30. 08. 2011

Na skupščini Jelovice d.d., ki je potekala 30.8.2011, so delničarji potrdili vse predlagane sklepe upravnega odbora. V družbi, ki zadnja leta vse aktivnosti usmerja v razvoj energijsko varčnih izdelkov, promocijo uporabe lesa in povečuje izvoz na zahodnoevropska tržišča, bilančni dobiček v višini 1.225.759,00 evrov ostaja nerazporejen.

Aktivnosti Skupine Jelovica so bile v zadnjih obdobjih zaznamovane z veliko mero elana, inovacij in novih tržnih usmeritev. Posodobitev podjetja, investicije v znanje in razvoj ter implementacija nove poslovne strategije so začrtale temelje nadaljnje rasti podjetja, ki se uvršča med vodilne ponudnike energijsko varčnih lesenih hiš in stavbnega pohištva na evropskem trgu. Razvoj podjetja bo tudi v bodoče usmerjen v rast in iskanje novih rešitev na področju energijske varčnosti in oblikovanja človeku in okolju prijaznih izdelkov.

Na današnji skupščini družbe so bili potrjeni vsi predlagani sklepi. Upravni odbor je predlagal, da družba v letošnjem letu, kljub zadovoljivim poslovnim rezultatom, tako kot lani, ne bi izplačevala dividend, saj so razmere na trgu zaradi morebitnega prihoda drugega vala recesije še vedno dokaj nestabilne. Delničarji so tako potrdili, da bilančni dobiček ostaja nerazporejen, ob tem pa članom upravnega odbora podelili razrešnico za poslovanje v letu 2010.

V smeri potrjevanja zastavljene razvojne strategije poslovodstva, so delničarji potrdili tudi sklepe glede morebitne prodaje poslovno nepotrebnih sredstev ter povečevanja lastniških deležev v lesnopredelovalnih družbah s sorodnimi dejavnostmi, s katerimi bi lahko dosegli sinergijske učinke.

Za revizorja za leto 2011 so delničarji, kot preteklo leto, potrdili revizorsko družbo Deloitte revizija.

»Uspešno poslovanje, kot tudi potrditev vseh sklepov na današnji skupščini potrjuje, da so se naše razvojne usmeritve in precejšnja vlaganja v preteklih letih pokazala kot pravilna. Družba ima danes, kljub zaostrenim razmeram na trgu, zaradi vseh novosti in visoke kvalitete proizvodov ter storitev kapacitete do konca leta praktično zasedene. V prihodnosti si želimo nadaljnjih širitev in razvoja poslovanja predvsem na najzahtevnejše izvozne trge,« je po skupščini povedal Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovice d.d.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?