Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Katalogi, video in avdio vsebine Jelovice


Prelistajte kataloge hiš, oken in vrat JelovicaAktivna hiša Jelovica
 
V katalogu so predstavljene linije hiš Jelovica. Preberite tudi kakšen je celovit pristop gradnje hiše, katere konstrukcijske rešitve vam ponujamo ter naše inovacije.
 


katalog hiše EVO
Katalog Hiše EVO 140
 
V katalogu so predstavljene hiše EVO, nizkoenergijske in na 140 m2 funkcionalno zasnovane lesene montažne hiše za izjemno privlačno in ugodno ceno.
 

 
Katalog - okna Jelovica

Katalog oken Jelovica 2020

Razvoj novih oken sledi zahtevam po energijski varčnosti in potrebam sodobne družbe. Tradicijo povezujemo z najnovejšimi tehnološkimi in oblikovalskimi smernicami. Preverite ponudbo lesenih oken in les-alu oken, ki so v katalogu nazorno predstavljeni glede na oblikovne in konstrukcijske značilnosti oken.
Ogled hiše
Katalog Hiš

V katalogu je predstavljen nov koncept snovanja lessenih hiš. Hiša Jelovica ni le hiša, ampak bivalni prostor, ustvarjen na osnovi individualnih potreb.
Ogled kataloga
Katalog Hiš dvojčkov

V katalogu so predstavljeni tipi dvojčkov, od D1 do D5, ki so si različni po videzu, funkcionalnosti in po kvadraturnih enotah. Oblikovani so okoli potreb in želje posamezne družine.
Ogled kataloga
Katalog Vitalne hiše

V katalogu je predstavljen koncept vitalne hiše, oblikovane v skladu feng shuija z namenom krepiti vašo življensko moč.
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?