Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

DO 50% SUBVENCIJE

Novo! Eko sklad objavil višje, do 50%, EKO SUBVENCIJE za zamenjavo oken na degradiranih območjih.
več >

Super poletni popusti

Lesena okna & les-alu okna po vašem izboru 15% ceneje. Na voljo je tudi do 50% eko subvencija za okna.
več >

Katalogi, video in avdio vsebine Jelovice


Prelistajte kataloge hiš, oken in vrat JelovicaAktivna hiša Jelovica
 
V katalogu so predstavljene linije hiš Jelovica. Preberite tudi kakšen je celovit pristop gradnje hiše, katere konstrukcijske rešitve vam ponujamo ter naše inovacije.
 

 
 
katalog hiše EVO
Katalog Hiše EVO 140
 
V katalogu so predstavljene hiše EVO, nizkoenergijske in na 140 m2 funkcionalno zasnovane lesene montažne hiše za izjemno privlačno in ugodno ceno.
 

 
 
Katalog - okna & vrata

Katalog oken in vhodnih vrat Jelovica

Preverite, na kaj moramo biti pozorni ob izbiri energijsko varčnih oken. Kako izbiramo okna, da bi dosegli najvišjo toplotno izolativnost in maksimirali prihranke. Preverite ponudbo lesenih oken in les-alu oken, ki so v katalogu nazorno predstavljeni glede na energijski razred oken. V katalogu najdete tudi poglavitne razloge za nakup lesenih oken Jelovica. Si želite vhodna vrata uskladiti z izgledom oken in senčil? Jelovica nudi široko paleto izvedb lesenih vrat in les-alu vhodnih vrat.


CER - Center Energetskih Rešitev

Ceneter energteskih rešitev najdete v ljubljanskem BTC (dvorana 2). V CER-u vam strokovnjaki različnih področij pomagajo pri reševanju energijske neučinkovitosti objektov: energijsko varčna okna, lesene montažne hiše, izolacijske fasade, ogrevalni in hladilni sistemi, vhodna vrata...
Preverite celovito ponudbo Centra energetskih rešitev in se prepričajte o rešitvah, ki jih ponujamo: znižanje stroškov ogrevanja, prihranek časa in denarja, hitra in enostavna prenova doma, konkurenčna ponudba, vse na enem mestu.

CER - Center energetskih rešitev.
Rešitve na ključ za energijsko varčen dom.

Ogled hiše
Katalog Hiš

V katalogu je predstavljen nov koncept snovanja lessenih hiš. Hiša Jelovica ni le hiša, ampak bivalni prostor, ustvarjen na osnovi individualnih potreb.
Ogled kataloga
Katalog Hiš dvojčkov

V katalogu so predstavljeni tipi dvojčkov, od D1 do D5, ki so si različni po videzu, funkcionalnosti in po kvadraturnih enotah. Oblikovani so okoli potreb in želje posamezne družine.
Ogled kataloga
Katalog Vitalne hiše

V katalogu je predstavljen koncept vitalne hiše, oblikovane v skladu feng shuija z namenom krepiti vašo življensko moč.
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?