Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Letos se bomo greli z manj energije

V Jelovici energijska varčnost ni le dodana vrednost proizvodov, temveč način razmišljanja in ustvarjanja. Podjetje se je, iz osnovne lesarske dejavnosti, preoblikovalo v inovatorja energijsko učinkovitih in okolju prijaznih oken, vrat in hiš. Lanskoletni dobitnik nagrade Evropska zvezda ter nagrade za okolju prijazen izdelek je v letošnjem letu oblikoval nov koncept energetske prenove oken – Ekoterm paket.

energijsko varcna okna


Ekoterm paket gospodinjstvom ponuja celostno storitev energetske prenove oken, od izmere, svetovanja, strokovnega posredovanja pri pridobivanju subvencij Eko sklada, odkupa in odvoza starih oken, vse do vgradnje energijsko varčnih oken Ekoterm. Na podlagi simulacije, ki smo jo razvili v Jelovici, lahko zelo natančno izračunamo prihranke, ki jih bo gospodinjstvo deležno z odločitvijo za paket Ekoterm. Obenem lahko ob upoštevanju vseh spremenljivk, ki vplivajo na vrednost naložbe, izračunamo obdobje, v katerem se bo ta pokrila s prihranki.

Nova okna brez truda
Časovna stiska in preobremenjenost sta nemalokrat krivi za nepopoln izkoristek vseh možnosti črpanja subvencij in spodbud ter pomanjkljivo kakovost izvedbe. Prav zato smo v Jelovici  pripravili Ekoterm paket prihrankov, ki bo gospodinjstvom omogočil, da skorajda brez lastnega angažiranja, z najmanjšim možnim vložkom, izvedejo energetsko obnovo oken. Bistvena prednost je torej v tem, da kupec svoja nova okna naroči iz kavča.
Jelovica ponuja strokovno pomoč pri pridobivanju subvencije, izmerimo in izdelamo nova okna po meri, nudimo brezplačno dostavo, demontažo in montažo novih energijsko varčnih oken Ekoterm s pet-letno garancijo. Obenem odkupimo stara okna.

Pomoč pri pridobivanju subvencije
Večina kupcev se trenutno odloča za vlaganje vloge za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada RS. V Jelovici smo pripravili posebno paketno ponudbo Ekoterm, ki vključuje vse, kar stranka potrebuje ob menjavi oken. Ekoterm paket smo oblikovali na podlagi dolgoletnih izkušenj v proizvodnji stavbnega pohištva in na področju strokovnega svetovanja. Strankam, ki se odločijo za Ekoterm paket v Jelovici pomagamo pri pridobivanju subvencije Eko sklada.

Stranke se za pomoč obračajo na proizvajalce
Največ vprašanj prejmemo glede informacij o tem, koliko je še razpoložljivih sredstev v skladu, saj so nekateri kupci v dvomih, ali bodo sredstva sklada dejansko dobili. Obenem se stranke pogosto obračajo na nas z vprašanji, povezanimi z odzivnostjo Eko sklada. Vsem, ki si želijo izboljšati energetsko učinkovitost stavbnega pohištva, svetujemo, naj jih ne odvrnejo morebitni dvomei povezani s postopki odobritve nepovratnih sredstev. Na podlagi predračuna, ki ga pripravimo v Jelovici, vsaki stranki tudi svetujemo pri pripravi dokumentacije za pridobitev subvencije.

Celostna energetska prenova za zahtevne
V Jelovici menimo, da promoviranje celostne energetske obnove pozitivno vpliva na razmišljanje in odnos ljudi do lastne potratnosti z viri energije in posledično razvijanja odgovornega odnosa do okolja. Za zahtevnejše stranke smo  zato, poleg Ekoterm paketa, pripravili tudi celostno energetsko prenovo objektov. V sklopu energetske prenove stranki pripravimo simulacijo trenutnih stroškov ogrevanja in hlajenja in posledično prihrankov, ki jih bo dosegla z energetsko prenovo. Vsem skeptikom potratnost njihovih objektov dokažemo s termografsko analizo.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?