Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Švicarji se odločajo za lesene večstanovanjske stavbe iz Jelovice

Šenčur, 24.3.2014  

Rast prodaje družba Jelovica še naprej zaznava v Švici. Družba sicer večino lesenih hiši in večjih objektov izvozi na zahtevne evropske trge. Investitorje prepriča kakovost izdelanega objekta, zato so za uspešno prodajo ključne reference, dober glas pa se hitro širi, pravijo v Jelovici.   
Lesen objekt v Švici
Za Jelovico, ki zadnjih nekaj let uspešno povečuje prodajo lesenih montažnih hiš in objektov v tujini, je švicarski trg eden pomembnejših. Tam se investitorji za lesene objekte lažje odločajo, saj poznajo prednosti gradnje z lesom. Želijo naravne in ekološke materiale, obenem pa visoko energijsko učinkovite objekte. V Jelovici kvaliteto trajnostne in energijsko varčne gradnje potrjujejo tudi s certifikatom Minnergie, ki ga uporabljajo v Švici.    
Lesen večstanovanjski objekt v Švici
Zaradi specifičnih zahtev trga je nenehen razvoj novih sistemov gradnje in iskanje inovativnih rešitev nujen, poudarjajo v Jelovici, ki je na letošnjem sejmu DOM predstavila dve pomembni noviteti tudi domačim kupcem. Razvili so nov hibridni konstrukcijski sistem Termo Natur, ki združuje dve ključni stvari tam, kjer sta najbolj potrebni: visoko energijsko varčnost in naravne materiale. Dobrodošla novost, ki so jo potrdili tako strokovnjaki, kot arhitekti je tudi njihov sistem LAMTOP, ki omogoča več svobode pri oblikovanju individualnih hiš ali velikih objektov.  

Sodobno zasnovana stavba z  luksuznimi stanovanji, ki jo je Jelovica postavila v nemško govorečem delu Švice, je prva v tujini, kjer je uporabljen sistem LAMTOP. Konstruiranje in izdelava elementov stavbe v Sloveniji, kasneje pa montaža objekta na lokaciji je zahtevala natančnost tudi zaradi zahtevane energetske učinkovitosti objekta, s pomočjo katere investitor pridobi sredstva za financiranje.   
»Individualne hiše in večji objekti, kot je ta, so za nas najboljše reference za naprej. Tako kupci poznajo kvaliteto naših izdelkov na zahtevnem trgu, kjer želimo še naprej dosegati rast prodaje, « je povedal Gregor Benčina, predsednik družbe Jelovica.  


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?