Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije 2019

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Z optimizmom za razvoj Jelovice in poslovne izzive prihodnosti


Družba JELOVICA ima zanimivo zgodovino in številne mogočne projekte, ki nam tudi v današnjih časih lahko dajejo inspiracijo za naše delo. Poslovno okolje se je spremenilo, postalo je bolj kompleksno in od nas zahteva več prilagajanja. Danes so produkti bolj raznoliki in zahtevni, poudarjajo prijaznost do okolja in energetsko varčnost.

V več kot stoletni tradiciji Jelovice, letos se šteje tudi 70 let od postavitve prve lesene hiše Jelovica, so naši izdelki v različnih časovnih obdobjih vedno predstavljali novost na tržišču. To odraža veliko inovativnost in razvojno usmerjenost družbe Jelovica. Taksna je naša ambicija tudi danes. Jelovica je bila s svojimi izdelki, lesenimi hišami, okni in vrati, vedno močno prisotna tudi v tujini, kamor danes prodamo najvecje stevilo nasih izdelkov. S stavbnim pohištvom smo opremili številne objekte, hotelske komplekse, individualne hiše in tudi olimpijsko vas. Postavili smo več kot 12.000 objektov, kar nas uvršča med pionirje kvalitetne montažne gradnje v Evropi.

Danes so v zahtevnem poslovnem okolju za uspešno delovanje družbe na evropskih trgih pomembni predvsem inovativnost, kvaliteta, zanesljivost, prilagodljivost, dober partnerski odnos in odlicnost na vsakem koraku. Tokratna kriza pomeni spremembo globalnih okoliščin, ki v naše širše okolje prinašajo nove okvire delovanja. Opominja nas, da prevelika obremenitev planeta ni bila pravilna. Potrebno je delovanje v smeri trajnostnega razvoja. Pred nami so torej novi izzivi. Nanje bomo odgovorili z usmeritvijo in aktivnostmi vseh zaposlenih za višjo kakovost naših izdelkov, prilagajanje in dobro izpeljane projekte. Kot sodobna zelena družba postajamo prožni in vitki, zagovarjamo energijsko varčnost in uporabo naravnih materialov, večji poudarek dajemo znanju, zaposlenim in trajnostnemu razvoju, ki so naša konkurenčna prednost. Verjamemo tudi v potrebo po sodelovanju in povezovanju z drugimi sorodnimi in komplementarnimi podjetji in institucijami, s katerimi bi lahko razvijali inovative reštive.

Pravočasno zaznane priložnosti in jasno začrtana strategija razvoja Jelovice, ki je sposobna odgovarjati na zahteve današnjega časa so okviri, ki naso družbo danes uvrščajo med vodilna podjetja na svojem področju v Sloveniji. In že danes mora biti naša pozornost na vseh področjih usmerjena v aktivnosti, da se v prihodnjih letih uvrstimo med vodilne tudi na globalnem trgu.

Gregor Benčina,
predsedniku upravnega odbora Jelovica d.d.

Celotno publikacijo JeNovic si lahko preberete tukaj >>>
JeNovice Maj 2012

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?