Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Z optimizmom za razvoj Jelovice in poslovne izzive prihodnosti


Družba JELOVICA ima zanimivo zgodovino in številne mogočne projekte, ki nam tudi v današnjih časih lahko dajejo inspiracijo za naše delo. Poslovno okolje se je spremenilo, postalo je bolj kompleksno in od nas zahteva več prilagajanja. Danes so produkti bolj raznoliki in zahtevni, poudarjajo prijaznost do okolja in energetsko varčnost.

V več kot stoletni tradiciji Jelovice, letos se šteje tudi 70 let od postavitve prve lesene hiše Jelovica, so naši izdelki v različnih časovnih obdobjih vedno predstavljali novost na tržišču. To odraža veliko inovativnost in razvojno usmerjenost družbe Jelovica. Taksna je naša ambicija tudi danes. Jelovica je bila s svojimi izdelki, lesenimi hišami, okni in vrati, vedno močno prisotna tudi v tujini, kamor danes prodamo najvecje stevilo nasih izdelkov. S stavbnim pohištvom smo opremili številne objekte, hotelske komplekse, individualne hiše in tudi olimpijsko vas. Postavili smo več kot 12.000 objektov, kar nas uvršča med pionirje kvalitetne montažne gradnje v Evropi.

Danes so v zahtevnem poslovnem okolju za uspešno delovanje družbe na evropskih trgih pomembni predvsem inovativnost, kvaliteta, zanesljivost, prilagodljivost, dober partnerski odnos in odlicnost na vsakem koraku. Tokratna kriza pomeni spremembo globalnih okoliščin, ki v naše širše okolje prinašajo nove okvire delovanja. Opominja nas, da prevelika obremenitev planeta ni bila pravilna. Potrebno je delovanje v smeri trajnostnega razvoja. Pred nami so torej novi izzivi. Nanje bomo odgovorili z usmeritvijo in aktivnostmi vseh zaposlenih za višjo kakovost naših izdelkov, prilagajanje in dobro izpeljane projekte. Kot sodobna zelena družba postajamo prožni in vitki, zagovarjamo energijsko varčnost in uporabo naravnih materialov, večji poudarek dajemo znanju, zaposlenim in trajnostnemu razvoju, ki so naša konkurenčna prednost. Verjamemo tudi v potrebo po sodelovanju in povezovanju z drugimi sorodnimi in komplementarnimi podjetji in institucijami, s katerimi bi lahko razvijali inovative reštive.

Pravočasno zaznane priložnosti in jasno začrtana strategija razvoja Jelovice, ki je sposobna odgovarjati na zahteve današnjega časa so okviri, ki naso družbo danes uvrščajo med vodilna podjetja na svojem področju v Sloveniji. In že danes mora biti naša pozornost na vseh področjih usmerjena v aktivnosti, da se v prihodnjih letih uvrstimo med vodilne tudi na globalnem trgu.

Gregor Benčina,
predsedniku upravnega odbora Jelovica d.d.

Celotno publikacijo JeNovic si lahko preberete tukaj >>>
JeNovice Maj 2012

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?