Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

JeNovice

Aktivna hiša Jelovicadecember 2014, Uvodnik, Jenovice številka 24

Zdravje in dobro počutje sta dve izmed ključnih vrednoti našega življenja, kar v teh časih slišimo skoraj na vsakem koraku. Vse več pozornosti posvečamo temu, kaj pojemo, kje bivamo, kakšni materiali nas obdajajo, koliko smo aktivni in kako skrbimo za svoje zdravje. Ob tem ugotavljamo, da nam pozitivno energijo v najbolj pristni obliki lahko ponudi le narava.

Prelistajte JeNovice


V Skupini Jelovica se pozitivnih učinkov sobivanja z naravo zavedamo že nekaj let, zato so naša vizija, strategija in razvoj družbe ter izdelkov usmerjeni k aktivnemu povezovanju človeka z naravo. Prav je, da smo zahtevni, ko gre za naš način življenja in kvaliteto našega bivanja. 


Če želimo ostati v najboljši formi kot osebnosti in kot družba, moramo biti aktivni na različnih področjih. V Jelovici nenehno razvijamo novosti za več udobja, svoje izdelke prilagajamo zahtevam naših trgov, obenem pa narekujemo višje standarde bivanja. Vključeni smo v različne projekte, od razvojnih, poslovnih, izobraževalnih, promocijskih, svetovalnih, dobrodelnih in športnih. Vsem je skupno, da z njimi želimo spodbuditi aktivno življenje naših strank in poslovnih partnerjev, zaposlenih ter drugih javnosti.


Dobre poslovne prakse

Poslovanje družbe danes zahteva precej več inovativnosti, modre odločitve in optimističen pogled naprej. Prilagodljivost vseh lahko ponudi želene rezultate. S ponosom lahko predstavimo naše dosežke na področju gradnje z lesom, kot so večnamenska dvorana v Senožečah, nova osnovna šola v Vrhpolju, številne hiše in manjši objekti v tujini in doma ter ne nazadnje začetek gradnje Večnamenskega kulturno turističnega centra v Podlehniku. Naši objekti so primeri dobrih praks trajnostne gradnje, kar nam priznavajo tako strokovnjaki različnih področij, kot naši partnerji, na primer Kovinoplastika Lož, s katerimi razvojno sodelujemo že desetletja. Veseli nas, ko uporabniki naših lesenih objektov in lesenih oken pohvalijo in priporočijo svojo izbiro, saj je del naše vizije tudi zadovoljstvo strank.


Mozaik Jelovice sestavljajo različni projekti

Projekti, kot so širjenje Centra energetskih rešitev, sodelovanje s študenti arhitekture in gradbeništva pri načrtovanju hiše 2030, spodbujanja uporabe lesa za boljše bivanje, svetovanja o energetsko varčni gradnji, boljše bivanje socialno šibkejšim ali športno udejstvovanje naših športnikov in zaposlenih za dober namen je le nekaj aktivnosti skupine Jelovica, a so pomemben del mozaika, ki ga vsi gradimo za skupen cilj – boljše življenje. Smo aktivna hiša. Hiša aktivnih ljudi z inovativnimi koraki v začrtani smeri.


Jelovica bo v letu 2015 postala še bolj prepoznavna aktivna hiša, kjer bomo zaposleni, kupci in partnerji zaznali dobro energijo narave. Vsem skupaj pa ob koncu leta, ki se poslavlja želim uspešen razplet osebnih in poslovnih projektov.


Gregor Benčina,

Predsednik upravnega odbora

Jelovica d.d.


 

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?