Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovision iz Jelovice prejel nagrado za okolju prijazen izdelek

Jelovica je za okno Jelovision prejela nagrado za okoljski izdelek leta
 
26. novembra je v Grand Hotelu Union v Ljubljani potekalo Okoljsko srečanje, ki ga organizira Časnik Finance v sodelovanju z Eko skladom, Slovenskim okoljskim javnim skladom.
 
Letos je bila tako že tradicionalno podeljena prestižna nagrada za okoljski izdelek leta, ki jo je prejela Jelovica za okno Jelovision.
 
Jelovica se je ponovno znašla pod žarometi. Prehiteli smo dobre, prehiteli smo najboljše in tako ponovno dokazali, da si zaslužimo vodilno mesto med okolju prijaznimi in energijsko varčnimi proizvodi.
 
Nagrada za Okno Jelovision – vizionarja med okni

Za okolju prijazen izdelek je bilo nagrajeno inovativno in tehnološko dovršeno energijsko varčno leseno okno JELOVISION, ki je izdelano iz okolju prijaznih materialov in dosega visoke vrednosti toplotne izolativnosti. Konstrukcijske značilnosti okna Jelovision so termo leseni moral »airotherm« z zračnimi žepki ter patentirano skrito prezračevanje – »airace«.

Jelovica je tako ponovno dokazala, da s svojimi inovacijami dosega najvišje standarde kakovosti in zahteve po energetski učinkovitosti. Ob integraciji sodobnih dizajnov in revolucionarnih tehnoloških rešitev si je Jelovica zagotovila vodilni položaj med proizvajalci energetsko učinkovitih ter okolju prijaznih oken in vrat in energetsko varčnih hiš. Vizionarji iz Jelovice tako osvajamo trg z jasno vizijo in trdno začrtano strategijo razvoja in rasti. Številne novosti pripravljamo tudi v prihodnjem letu.

»Energetska varčnost postaja način življenja, ki lahko zadeva vsakega posameznika, saj prav vsak lahko prispeva k zmanjšanju izdatkov za energijo in tako posredno tudi k ohranjanju okolja. V skupini Jelovica se zavedamo odgovornosti ohranjanja okolja zato je celoten razvoj usmerjen v energetsko varčne izdelke« je na Okoljskem srečanju povedal Gregor Benčina, predsednik uprave Jelovica d.d., ob tem pa dodal, da so v letošnjem letu v Skupini Jelovica predstavili dve inovativni rešitvi s poudarjenimi energetsko varčnimi lastnostmi, pod imenom Jelostar in Jelovision, na področju hiš pa povsem nov koncept energetsko varčnih hiš pod imenom Revolution.

V skupini Jelovica, ki se ponaša z več kot 100-letno tradicijo, veliko vlagamo v razvoj okolju prijaznih in energetsko učinkovitih proizvodov ter si prizadevamo za trajnostni razvoj podjetja in širše družbe, v kateri delujemo. Prepričani smo, da je to možno doseči le z družbeno odgovornim ravnanjem ter zavezanostjo k ohranjanju okolja.

»Naši dosežki na področju energetske varčnosti ter okoljske sprejemljivosti proizvodov so rezultat dolgoročnega vlaganja v razvoj. Ponosni smo na prejeto nagrado za okolju prijazen izdelek in nadaljevali bomo v smeri tehnoloških izboljšav in oblikovanja zdravju in okolju prijaznih izdelkov« je ob prevzemu nagrade dejal Gregor Benčina.

Letošnje leto se bo za skupino Jelovica nedvomno zaključilo kot leto velikih investicij in številnih novosti. Za svoje tehnološke rešitve so izdelki iz Jelovice letos prejeli že več nagrad in se tako uvrstili v sam vrh energetsko varčnih ter ekološko sprejemljivih proizvodov.

S podeljevanjem okoljskih nagrad si organizatorji prizadevajo spodbujati odgovoren odnos do okolja in družbe, promovirati okolju prijazno ravnanje ter opozoriti na tista slovenska podjetja, ki prispevajo k manjšemu obremenjevanju okolja ter družbeno odgovornemu ravnanju. Ekonomično trošenje energije ni več zgolj v domeni velikih gospodarskih potrošnikov, temveč se z vedno višjimi cenami energentov ter okoljskimi problemi danes sooča vsako gospodinjstvo.

Več lahko preberete tukaj>>
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?