Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica zmagala v kategoriji energetsko učinkovit projekt leta

Jelovica je s projektom Leseni, nizkoenergijski in nizkoogljični vrtec v Šentrupertu zmagala v  kategoriji za energetsko učinkovit projekt leta po izboru bralcev Časnika Finance. Nagrado so slovesno podelili v ponedeljek, 12.4. zvečer, v Portorožu, na Dnevih energetike 2011.
energetsko učinkovit projektJelovica je s projektom Leseni, nizkoenergijski in nizkoogljični vrtec v Šentrupertu, ki ga je v začetku februarja uradno otvorila gospa Barbara Miklič Türk, zmagala v kategoriji energetsko učinkovit projekt leta po mnenju bralcev Časnika Finance, ki so glasovali prek spleta.
energetsko učinkovit projektGre za sodobno zasnovano leseno montažno stavbo, ki združuje lastnosti nizke energijskosti in je narejen iz ekološko neoporečnih materialov. Ogrevanje zagotavlja kotel na biomaso, z izbiro lesnih sekancev kot energenta so se odločili za najcenejšo energijo za ogrevanje.

»Dodelitev nagrade objektu, ki smo ga izdelali, je dokaz našega uresničevanja strateških usmeritev Skupine Jelovica -  izdelovanje energetsko varčnih objektov iz okolju prijaznih materialov«, je povedal Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovica d.d. »Ob tej priložnosti velja poudariti, da Jelovica že danes sodi med najbolj ekološka in energetsko varčna podjetja ter, da bomo tudi v bodoče še več naporov vlagali v promocijo in izgradnjo zelene družbe.«
energetsko učinkovit projektJelovica s sodobnim načinom poslovanja kot prva zelena družba in s svojimi nizkoenergijskimi in energijsko varčnimi izdelki iz lesa - hišami in okni -  tako ponovno dokazuje svojo odgovornost do narave. Priznanje za projekt vrtca v Šentrupertu, ki ga je prejela s strani bralcev Časnika Finance, pomeni potrditev širokega kroga ljudi, uporabnikov izdelkov, da je Jelovica na pravi poti.
nizkoenergijski vrtec jelovica


O podjetju Jelovica Hiše d. o. o.
Podjetje Jelovica Hiše d.o.o. s sedežem v Preddvoru in v 100% lasti družbe Jelovica d.d. iz Škofje Loke, velja za enega vodilnih slovenskih ponudnikov energetsko varčnih individualnih hiš in večjih objektiv v sodobni, leseni gradnji. Več kot 60 letna tradicija in več kot 12.000 postavljenih objektov je osnova za nastop na domačem in tujih trgih, poleg največ v Italiji, Nemčiji, Švici, Avstriji, na Irskem, pa tudi v Ukrajini, Turčiji in Bližnjem Vzhodu. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in zahtevni standardi, ki jih zahtevajo razvita tržišča, zagotavljajo vsakemu kupcu Jelovica Hiše kvalitetne, trajne in energetsko varčne izdelke iz naravnih materialov. Več na www.jelovica-hise.si in www.jelovica.si.

Fotografije: Nejc Lasič, Časnik Finance
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?