Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Jelovica na sejmu Dom 2019

Od 5. do 10. marca vabljeni na naš razstavni prostor v dvorani A. 
več >

Naselje Belca

V novi soseski BELCA si lahko izberete eno izmed šestih parcel za postavitev svoje nove hiše Jelovica.
več >

Jelovica v rekordnem času postavila sodoben vrtec v Trzinu

Škofja Loka, 23. 09. 2011Jelovica hiše, glavni izvajalec del pri postavitvi sodobnega vrtca v Trzinu, z deli napreduje zelo hitro, saj so vrtec z desetimi oddelki v dveh etažah in skupni površini 1.800 m2 uspeli spraviti pod streho in objekt zapreti v rekordnih, 14 dneh. Kot v podjetju zagotavljajo, želijo preseči pričakovanja župana Občine Trzin, saj bi lahko, ob nemotenem poteku aktivnosti, z vsemi deli na objektu zaključili že do konca tega leta. Obstoječ vrtec se bo, po preselitvi otrok v začetku leta 2012 in po pridobitvi potrebnih dovoljenj, porušil in popolnoma zaključil z izgradnjo igrišča z nadstandardnimi igrali.

»Glede na zahtevnost in obsežnost objekta smo zelo zadovoljni s trenutno izvedenimi deli na vrtcu v Trzinu, saj smo bili pri postavitvi tega objekta izredno učinkoviti. Če bi uspeli nadaljevati z enako hitrostjo in brez zapletov, lahko zagotovim, da bi bil vrtec lahko končan do konca 2011«, je z zadovoljstvom povedal Tone Triler, vodja tega projekta pri Jelovica hiše d.o.o.
V Jelovici, kot je še dodal Triler, imajo veliko izkušenj pri postavitvah montažnih objektov, zato verjame, da bodo naročilo izvedli brez nepotrebnih zamud.

V Trzinu bodo tako pridobili nadstandarden, nizkoenergijski, okolju in otrokom prijazen vrtec, ki presega trenutno zahtevane normative gradnje vzgojno varstvenih ustanov v Sloveniji. Za njegovo izdelavo so uporabljeni les in naravni, trajnostni materiali, montažna gradnja pa omogoča hitro in čisto izvedbo objekta. Po energetskem izračunu vrtec spada v najvišji razred nizkoenergijskih objektov, kjer je ogrevanje predvideno s toplotno črpalko zemlja-voda, z geosondami in predvideva minimalno porabo energije.

Nov trzinski vrtec, ki bo predan v uporabo popolnoma opremljen ima razgiban tloris z desetimi igralnicami, velik, dvovišinski, večnamenski prostor ter vse servisne in administrativne prostore. Nadstandardna ureditev zunanjega igrišča zajema popolnoma nova igrala, asfaltno ploščad, čutno pot in novo sankališče.

S postavitvijo tega vrtca bodo občani v Trzinu v najkrajšem možnem času pridobili enega najbolj sodobnih javnih objektov v državi, v katerem so upoštevani visoki standardi zasnove in materialov in, kjer se bodo njihovi otroci počutili varno in kar najbolje.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Pogoji FB nagradne igre

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Ostale novice

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Odločba ATVP glede prevzemne ponudbe

Ciljna družba JELOVICA D.D. objavlja odločbo ATVP v zadevi prevzemne ponudbe prevzemnika EBS GROUP d.o.o.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

Četrtek, 7.7.2016

24. skupščina delniške družbe Jelovica, d.d. bo v petek, 22.7.2016, ob 12.00, v poslovnih prostorih Skupine Jelovica, Hrib 1, 4205 Preddvor več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?