Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica v rekordnem času postavila sodoben vrtec v Trzinu

Škofja Loka, 23. 09. 2011Jelovica hiše, glavni izvajalec del pri postavitvi sodobnega vrtca v Trzinu, z deli napreduje zelo hitro, saj so vrtec z desetimi oddelki v dveh etažah in skupni površini 1.800 m2 uspeli spraviti pod streho in objekt zapreti v rekordnih, 14 dneh. Kot v podjetju zagotavljajo, želijo preseči pričakovanja župana Občine Trzin, saj bi lahko, ob nemotenem poteku aktivnosti, z vsemi deli na objektu zaključili že do konca tega leta. Obstoječ vrtec se bo, po preselitvi otrok v začetku leta 2012 in po pridobitvi potrebnih dovoljenj, porušil in popolnoma zaključil z izgradnjo igrišča z nadstandardnimi igrali.

»Glede na zahtevnost in obsežnost objekta smo zelo zadovoljni s trenutno izvedenimi deli na vrtcu v Trzinu, saj smo bili pri postavitvi tega objekta izredno učinkoviti. Če bi uspeli nadaljevati z enako hitrostjo in brez zapletov, lahko zagotovim, da bi bil vrtec lahko končan do konca 2011«, je z zadovoljstvom povedal Tone Triler, vodja tega projekta pri Jelovica hiše d.o.o.
V Jelovici, kot je še dodal Triler, imajo veliko izkušenj pri postavitvah montažnih objektov, zato verjame, da bodo naročilo izvedli brez nepotrebnih zamud.

V Trzinu bodo tako pridobili nadstandarden, nizkoenergijski, okolju in otrokom prijazen vrtec, ki presega trenutno zahtevane normative gradnje vzgojno varstvenih ustanov v Sloveniji. Za njegovo izdelavo so uporabljeni les in naravni, trajnostni materiali, montažna gradnja pa omogoča hitro in čisto izvedbo objekta. Po energetskem izračunu vrtec spada v najvišji razred nizkoenergijskih objektov, kjer je ogrevanje predvideno s toplotno črpalko zemlja-voda, z geosondami in predvideva minimalno porabo energije.

Nov trzinski vrtec, ki bo predan v uporabo popolnoma opremljen ima razgiban tloris z desetimi igralnicami, velik, dvovišinski, večnamenski prostor ter vse servisne in administrativne prostore. Nadstandardna ureditev zunanjega igrišča zajema popolnoma nova igrala, asfaltno ploščad, čutno pot in novo sankališče.

S postavitvijo tega vrtca bodo občani v Trzinu v najkrajšem možnem času pridobili enega najbolj sodobnih javnih objektov v državi, v katerem so upoštevani visoki standardi zasnove in materialov in, kjer se bodo njihovi otroci počutili varno in kar najbolje.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?