Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica ponovno prejela Znak kakovosti v graditeljstvu

Četrtek, 12.03.2015

Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2015. Znak kakovosti za vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva lastne proizvodnje v skladu s smernicami RAL je Jelovica prejela že tretjič.

Podelitev ZKG na sejmu Dom
Vir: www.sejemdom.si

Na otvoritvi 54. sejma DOM je Priznanje za najboljše dosežke v graditeljstvu predsedniku uprave Jelovice, Gregorju Benčini, slavnostno predal predsednik vlade, dr. Miro Cerar.

Jelovica Znak kakovosti v graditeljstvu prejela že tretjič


Znak kakovosti v graditeljstvuZnak kakovosti v graditeljstvu je Jelovica prejela ob svečanem odprtju sejma Dom v Ljubljani. Priznanje je predsedniku upravnega odbora skupine Jelovica, Gregorju Benčini, podelil predsednik vlade, Miro Cerar, skupaj z doc. dr. Marjano Šijanec Zavrl, članico uprave za raziskovalno dejavnost na Gradbenem inštitutu ZRMK. Znak kakovosti v graditeljstvu podeljujeta Gradbeni inštitut ZRMK in Gospodarsko razstaviščeOkna in vhodna vrata, ki presegajo standarde kakovosti

Znak kakovosti v graditeljstvu je neobvezni certifikacijski znak, s katerim Jelovica dokazuje, da z zunanjim stavbnim pohištvom in njegovo vgradnjo izpolnjuje najvišje in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti.
Vsi materiali, ki jih v Jelovici uporabljamo za izdelavo zunanjega stavbnega pohištva imajo ustrezna poročila o preskušanju in certifikate. Upoštevajo se sodobna pravila stroke in skozi celoten proces od izdelave do vgradnje oken in vhodnih vrat skrbimo za kakovostno orodje. Priprava delovnega procesa in obvladovanje proizvodnje potekata v skladu s SIST ISO 9001. V Jelovici skrbimo za dodatno izobraževanje zaposlenih in njihovo seznanjanje z novostmi.
Jelovica z že tretjim prejetim Znakom kakovosti v graditeljstvu znova potrjuje zaupanje kupcev in partnerjev v svoje izdelke in storitve.

Podelitev Znaka kakovosti v graditeljstvu
Vir: www.sejemdom.si

Znak kakovosti v graditeljstvu pridobijo le najboljši v stroki


Znak kakovosti v graditeljstvu (ZKG) je nadstandardna blagovno storitvena znamka in je neobvezen certifikacijski znak. Označuje izdelke, naprave, tehnologije in storitve s področja graditeljstva v Sloveniji, ki izpolnjujejo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti.
Merila za pridobitev znaka kakovosti v graditeljstvu vključujejo najnovejše in najvišje tehnično-tehnološke zahteve za izvedbo montaže stavbnega pohištva. Ta so višja, kot so zahtevana v sicer obveznih certifikatih, ki temeljijo le na minimalnih standardih, zato lahko kupec oz. uporabnik od izdelka oz. storitve označene z znakom kakovosti v graditeljstvu pričakuje še več.
Priznanje ZKG je namenjeno le najboljšim na svojem področju. ZKG je potrdilo, da je RAL montaža stavbnega pohištva, ne samo v skladu z zahtevanimi smernicami, ampak tudi na izjemno visoki ravni.
Podelitev na svečani otvoritvi sejma Dom
Vir: www.sejemdom.si


»Priznanje za Jelovico pomeni, da strankam resnično ponujamo najboljše storitve montaže naših nizkoenergijskih oken. Njihovo zadovoljstvo je za nas pomembno, saj želimo, da z našimi okni v kombinaciji s kakovostno montažo dobijo učinkovite energijsko varčne rešitve, ki znižujejo stroške ogrevanja. Tako se jim investicija v nova okna dejansko povrne«, je ob tem povedal Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora družbe Jelovica. Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?