Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica prejela Znak kakovosti v graditeljstvu 2011

Jelovica je letos, v sklopu otvoritve Sejma DOM, prejela certifikacijski znak, Znak kakovosti v graditeljstvu, ki ga podeljuje Gradbeni inštitut ZRMK. Jelovica je znak kakovosti za montažo oken in vrat lastne proizvodnje pridobilo že drugič in sicer za montažo oken zunanjih vrat, senčil, polic, komarnikov in panoramskih sten.
jelovica znak kakovostiJelovica je, ob otvoritvi sejma DOM, prejela Znak Kakovosti v graditeljstvu. Izvajalec projekta Znak kakovosti je Gradbeni inštitut ZRMK, v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije. Znak kakovosti v graditeljstvu sta podelila Gregorju Benčini, predsedniku upravnega odbora Jelovica d.d. včeraj podelila generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije, mag. Samo Hribar Milič in pomočnica člana uprave za raziskave in razvoj Gradbenega inštituta ZRMK, dr. Marjana Šijanec Zavrl.
Znak kakovosti Jelovica OknaZnak kakovosti v graditeljstvu (ZKG) je certifikacijski znak, s katerim označeni tisti izdelki in storitve s področja graditeljstva, ki izpolnjujejo najvišje in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti. Priznanje za montažo zunanjega stavbnega pohištva je prejelo podjetje JELOVICA OKNA iz Škofje Loke. V obrazložitvi je zapisano: »Znak kakovosti v graditeljstvu JelovicaPodjetje je pridobilo priznanje za montažo zunanjega stavbnega pohištva lastne proizvodnje. Montažo izvajajo skladno s smernicami »RAL«, to je tesnjenje stika oziroma rege med stavbnim pohištvom in gradbeno konstrukcijo v treh ravninah po sistemu ILLBRUCK. Priprava delovnega procesa in obvladovanje izvedbe montaže poteka v skladu s SIST ISO 9001. Podjetje skrbi za dodatno izobraževanje monterjev in njihovo seznanjanje z novostmi pri izdelkih, materialih in načinih vgradnje.”

Jelovica je znak kakovosti za montažo zunanjega stavbnega pohištva lastne proizvodnje pridobila že drugič, in sicer za montažo oken (enokrilnih in dvokrilnih), zunanjih vrat, senčil, polic, komarnikov in panoramskih sten. Zunanje stavbno pohištvo ima ustrezna dokazila o kakovosti - poročila o preskušanju neodvisnega laboratorija - in je označeno s CE oznako, ki je obvezna od 1.2.2010.

Montažo zunanjega stavbnega pohištva izvajajo skladno s smernicami RAL po sistemu Illbruck. Vse rešitve montaže pripravijo v sodelovanju s pooblaščenim strokovnjakom sistema Illbruck v Sloveniji ter z lastnim razvojnim oddelkom. Imajo namreč tudi svojo testirno napravo za preskušanje zrakotesnosti in vodopropustnosti izdelkov, po čemer izstopajo med proizvajalci zunanjega stavbnega pohištva. Pri vgradnji uporabljajo kakovostne materiale in orodja ter upoštevajo sodobna pravila stroke. Priprava delovnega procesa in obvladovanje izvedbe montaže poteka v skladu s SIST ISO 9001. O poteku del vodijo zapisnik, prevzem izvedenih del se opravi po temeljitem lastnem pregledu in pregledu predstavnikov naročnika.
Okna Jelovica - reference
Podjetje skrbi za dodatno izobraževanje monterjev in njihovo seznanjanje z novostmi pri izdelkih, materialih in načinih vgradnje. Nekaj referenčnih objektov, kjer so uspešno montirali stavbno pohištvo: Osnovna šola Žabnica, vrtec v Radovljici, Kolperna Jesenice, Hotel Bioterme in veliko objektov na Hrvaškem, Irskem, Japonskem ter v Bolgariji in Turčiji.
Okna Jelovica Bioterme
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?