Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica ponovno med 50 najbolj uglednimi

Šenčur, 26. 1. 2012

Jelovica si.brandJelovica je po raziskavi Društva potrošnikov za rangiranje in definiranje blagovnih in storitvenih znamk si.Brand v letu 2011, glede na lansko objavljeno lestvico, pridobila dve mesti, kar jo uvršča med 50 najbolj prepoznavnih slovenskih in tujih znamk v Sloveniji, po izboru potrošnikov.

Jelovica, vodilni proizvajalec lesenih, energijsko varčnih hiš, oken in vrat z več desetletno tradicijo, se je po raziskavi Društvo potrošnikov za rangiranje in definiranje blagovnih in storitvenih znamk si.Brand v letu 2011 uvrstila na med najbolj prepoznavne znamke v Sloveniji po izboru potrošnikov. Glede na lanskoletno razvrstitev je pridobila dve mesti in se uvrstila na na 42. mesto med domačimi ali tujini znamkami, ki jih prepoznajo slovenski potrošniki.

Blagovna znamka JELOVICA je bila v preteklih desetletjih zelo prepoznavna. Družba Jelovica danes precej pozornosti posveča svoji novi poslovni usmeritvi: les, trajnostna gradnja, energijska učinkovitost, in kakovost izdelkov, in revitalizaciji blagovne znamke, kar so prepoznali tudi potrošniki. Naklonjenost potrošnikov so si pridobili tudi s svojim celovitim pristopom do strank in drugimi aktivnostmi na nivoju lokalnih skupnosti.

Raziskavo je opravilo Društvo potrošnikov za rangiranje in definiranje blagovnih in storitvenih znamk si.Brand. Po vzoru razvrščanja blagovnih znamk, kot je Superbrands in Trusted Brands, so bile najboljše slovenske blagovne in storitvene znamke uvrščene na lestvici si.Brand TOP50 2011. V raziskavi so sodelovale slovenske in tuje korporativne in posamične blagovne in storitvene znamke, ki so registrirane pri Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino ali pri drugih formalnih pri drugih formalnih mednarodnih organizacijah. Anketiranci v starostni skupini med 15 in 65 let odgovarjali na vprašanja o zavedanju, priljubljenosti, prepoznavnosti, všečnosti in uporabnosti blagovnih in storitvenih znamk.

»Veseli me, da je blagovna znamka Jelovica pridobila na ugledu. Našo usmeritev v naravne in okolju prijazno, energijsko varčne lesene izdelke, ki jih predstavljamo pod blagovno znamko Jelovica so opazili tudi potrošniki z našo prisotnostjo na trgu,« je dejal Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovica d. d. »Veseli me tudi to, da je cenjena kombinacija tradicije in inovativnosti, ki jo ima Jelovica, kar nam daje zagon za nove izzive in višjo uvrstitev na lestvici najboljših znamk v Sloveniji.«

Družba Jelovica prejme ekskluzivno pravico do enoletne uporabe znaka si.Brand 2011.

Priznanje si.Brand Jelovica

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?