Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica partner Planice do 2018

Planica

Šenčur, 5.3.2015

V naslednjih štirih letih bo Jelovica podpirala največji športni dogodek pri nas in posredno pomagala pri razvoju smučarskih skokov. 

V družbi Jelovica smo z Organizacijskim komitejem Planice podpisali pogodbo za sodelovanje na tekmovanjih FIS v smučarskih skokih v Planici do leta 2018. S svojo odločitvijo v družbi s 110-letno tradicijo potrjujemo, da podpiramo razvoj slovenskega športa. V naslednjih štirih letih bomo tako podprli vse dogodke in promocijo smučarskih skokov v Planici. Športni dogodek, ki vsako leto privabi na tisoče domačih in tujih športnih navdušencev, spada med največjega pri nas in pripomore tudi za promocijo države v Evropi in svetu. 

Za Jelovico, ki proizvaja energijsko varčne izdelke, lesene hiše in nizkoenergijska lesena okna, je vsakoletni dogodek v Planici pomemben iz večih razlogov. Prisotnost je, poleg podpore slovenskemu športu, odlična priložnost za sklepanje novih poslovnih stikov ter utrjevanje obstoječih. V družbi si namreč želimo, da bi naši poslovni partnerji iz tujine spoznali Slovenijo.   
»Veseli nas, da bomo del planiške zgodbe o uspehih v skakalnem športu tudi v Jelovici, saj že vrsto let podpiramo tako najboljše športnike v posameznih panogah, kot tudi odmevne športne dogodke«, je ob podpisu pogodbe povedal Gregor Benčina, predsednik uprave Jelovica d.d. 
»Verjamemo, da lahko tudi na tak način pripomoremo k promociji naše družbe na ključnih trgih in se predstavimo kot kredibilen sogovornik za nove projekte.«  

Kot družbeno odgovorno podjetje smo v  preteklosti vedno podpirali domače športnike, ki dosegajo vrhunske rezultate na najvišjih tekmovanjih. Sodelovali smo z dobitnico biatlonske olimpijske medalje in drugimi športniki, predvsem pa zaradi svoje zelene usmeritve podpiramo športe in dogodke, ki so naravi prijazni.  
Planica

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?