Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica okna z novimi notranjimi vrati in lesenimi okni na sejmu MOS v Celju

7.9.2011

Jelovica okna na letošnjem 44. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, ki 7. septembra 2011 odpira svoja vrata, premierno predstavlja svoje jesenske novosti v programih notranjih vrat in lesenih energijsko varčnih oken. Pripravili so paket izdelkov in storitev, ki ustreza zahtevam pri pridobivanju subvencij Eko sklada.

Podjetje Jelovica okna je za obiskovalce 44. sejma MOS pripravilo številne novosti, ki nadgrajujejo ponudbo energijsko varčnih lesenih oken in notranjih vrat. Z novim sloganom "Prihodnost je v tradiciji" ponovno potrjujejo, da sodijo med vodilne ponudnike lesenega stavbnega pohištva najvišje kakovosti v tem delu Evrope, ki z več kot stoletno tradicijo razvijajo sodobne izdelke.

Nova paleta notranjih vrat
Prvič predstavlja novo paleto notranjih vrat, ki se prilagaja zahtevam tržišča s cenovno še bolj zanimivimi modeli: petnajst novih površin notranjih vrat v CPL izvedbi (hrast, češnja, javor, bukev in druge) ter štiri nove površinske obdelave v dekor izvedbi. K njihovi obstoječi ponudbi so dodali linijo notranjih vrat »Kontrast«, kombinacijo belo lakiranih vrat z vstavkom orehovega, hrastovega ali bukovega furnirja.

Lesena notranja vrata KontrastLesena notranja vrata Natura hrast grčalesena notranja vrata Lesena notranja vrata CPL alpski bor

Notranja vrata tudi za najbolj zahtevne

Za zahtevne kupce so na voljo nova vrata višjega cenovnega razreda v CPL izvedbi in furnirana vrata hrast grča. Obiskovalci si lahko na njihovem razstavnem prostoru ogledajo več kot 30 modelov notranjih vrat.

Okna za pasivne in nizkoenergijske objekte

Nizkoenergijski objekt
Na sejmu MOS v Celju Jelovica prvič predstavlja tudi dva nova lesena in energijsko varčna okna. Za nizkoenergijske in pasivne stavbe so v Jelovici okna z inovativnimi rešitvami, ki izboljšujejo toplotno izolativnost lesenega okna, razvili povsem novo, leseno pasivno okno JELOPASIV z odlično toplotno prevodnostjo Uw = 0,72 W/m2K, s troslojno zasteklitvijo, toplim robom in skritim okovjem. Leseno okno ima odlične tehnične karakteristike, obenem pa je tudi oblikovno dovršen izdelek. Okno je primerno za pasivne stavbe ali sanacije objektov.

Leseno okno Jelotech 3 plusNovo leseno okno Jelotech 3 Plus, primerno za prenove ali novogradnje, je izdelano iz certificiranega lesa in nudi ugodno bivalno klimo. S troslojno zasteklitvijo in toplim robom okno zagotavlja dobro zaščito pred hrupom in negativnimi klimatskimi pogoji (Uw = 1,1 W/m2K), odkapna profila na okenskem okvirju in krilu dodatno zaščitita okno pred vremenskimi vplivi. V podjetju so za kupce, ki se odločajo za pridobivanje subvencij Eko sklada, oblikovali Paket Jelotech 3 Plus, ki vključuje montažo po RAL smernicah in izbor senčil.


Podjetje Jelovica okna se na sejmu MOS v Celju, ki poteka od 7. do 14. septembra 2011 predstavlja v hali J. Obiščete jih lahko vsak dan od 9. do 18. ure.

Lesena notranja vrata CPL češnjaLesena notranja vrata CPL češnjaLesena notranja vrata Natura orehLesena notranja vrata CPL akacija

Utrinki s sejma MOS


O skupini Jelovica

Skupina Jelovica velja za vodilnega slovenskega proizvajalca energetsko varčnih in okolju prijaznih hiš, oken in vrat, ki proizvode ponuja na 23 svetovnih trgih. Je izvozno usmerjeno podjetje, saj več kot polovico proizvodov proda na tujih trgih. Skupino Jelovica danes sestavljajo štiri družbe, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo hiš, oken, vrat ter polizdelkov iz lesa. Proizvodnja je organizirana na treh lokacijah, prodajno servisne centre Jelovica pa lahko najdemo širom po Sloveniji. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in visoki standardi, ki jih Jelovica uporablja, zagotavljajo kakovost in dolgoročno uporabo tudi najbolj zahtevnemu kupcu.
Na osnovi takšne usmeritve so proizvodi Jelovice zanimivi za izvozna tržišča, kjer še vedno ustvarijo več kot polovico celotne realizacije. Med največja tržišča uvrščajo predvsem zahtevne trge, kot so Nemčija, Avstrija, Švica, Španija, Italija, Izrael, Rusija, Japonska, pa tudi razvijajoče se trge, kot so Ukrajina, Bolgarija, Grčija ter območje bivše Jugoslavije. Na tujih trgih Jelovica nastopa pretežno prek svojih partnerjev, svojo blagovno znamko pa krepijo s prisotnostjo na pomembnejših mednarodnih sejmih.


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?