Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica odpira največji prodajno storitveni center v Sloveniji


Največji PSC v Sloveniji - Jelovica okna
Ponedeljek, 07.09.2015

Družba Jelovica okna je v Škofji Loki pričela z investicijo v svoj največji prodajno storitveni center, kjer bo na več kot 600 m2 svoje izdelke in storitve predstavila na povsem nov način. Z otvoritvijo centra, ki je predvidena v prvi polovici prihodnjega leta, Jelovica sledi cilju širitve poslovanja in okrepitve ekipe storitvenih dejavnosti.

Nov center kot odgovor na povečan obseg povpraševanj

Po podvojitvi servisnih in monterskih ekip, ki jo je Jelovica izvedla v letošnjem letu, bo v prihodnjem letu pričela z uresničevanjem dolgoročnega cilja širitve poslovanja ter povišanja dodane vrednosti na zaposlenega, kar družba namerava doseči tudi z izgradnjo novega in hkrati največjega prodajno storitvenega centra oken in vhodnih vrat. V Jelovici zaznavajo čedalje večje povpraševanje predvsem na področju servisnih storitev, na kar se je družba že odzvala z okrepitvijo ekipe sodelavcev na področju monterskih in servisnih ekip. Povečanje števila monterjev je bilo letošnje poletje, ki za družbo Jelovica okna predstavlja najvišjo sezono vgradnje oken v javne objekte, ključnega pomena za uspešno zaključevanje vgradnje lesenih oken v številnih šolah, vrtcih in drugih objektih.
Render notranjosti centra - Jelovica okna

Jelovica prejemnik Znaka kakovosti za vgradnjo stavbnega pohištva

Jelovica svojim kupcem, poleg nizkoenergijskega lesenega stavbnega pohištva, ponuja tudi celovite storitve, od svetovanja pri izbiri in nakupu energijsko varčnih oken in vhodnih vrat, do vgradnje in poprodajnih storitev. V letošnjem letu je družba za visoko kakovostne storitve, vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva po smernicah RAL, prejela tudi Znak kakovosti v graditeljstvu. Jelovica je tako, kot eden redkih prejemnikov znaka kakovosti na slovenskem trgu, ponovno potrdila svoj vodilni položaj na področju kakovostne vgradnje nizkoenergijskih lesenih oken in vhodnih vrat. Znano je namreč, da le kakovostna vgradnja zagotavlja deklarirane lastnosti energijske varčnosti stavbnega pohištva.
Jelovica okna - render novega centra

Nov center z novim prodajnim pristopom in širšo ponudbo storitev

Nov prodajno storitveni center Jelovica je zasnovan kot stičišče ogleda, izkušnje in nakupa, obenem pa bo center ponudil novost, in sicer široko ponudbo servisnih storitev. Jelovica je pri snovanju novega prodajno storitvenega centra ubrala povsem nov pristop in tako zasnovala tudi nove smernice prodajnega procesa, novost pa je tudi sama arhitekturna zasnova. Nov center bo pod skupno streho združil vse obstoječe in nove storitve iz prodajnega programa Jelovice in jih na ta način tudi približal strankam. Kupci bodo v novem prodajno storitvenem centru v Škofji Loki našli največjo ponudbo energijsko varčnih lesenih, les-alu in PVC oken ter lesenih in les-alu vhodnih vrat. Ključna novost pa bo široka ponudba storitvenih dejavnosti. Med drugim bodo tu stranke lahko naročile servis oken, nastavitve okovja, zamenjavo dotrajanega okovja ter nenazadnje montažo dodatnega aluminijastega odkapnega profila na leseno okensko krilo, kar zmanjšuje izpostavljenost lesenih delov okna atmosferskim vplivom.

Ekipa izkušenih serviserjev Jelovice bo izvajala tudi barvanje oken, kar bo strankam prihranilo ogromno časa in energije. V novem centru bo na voljo tudi naročilo pregleda oken in svetovanje glede potrebnih posegov v smislu servisa oken ali tudi nakupa novih energijsko varčnih oken.Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?