Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica od marca tudi v Kopru

Šenčur, 9. 2. 2012

Jelovica, ki že ima svoje prodajno storitvene centre v vseh večjih krajih po Sloveniji, bo od marca letos bližje svojim kupcem tudi na Primorskem, v italijanski Furlaniji Julijski krajini in hrvaški Istri. V svojem centru v Kopru bo predstavljala celovito ponudbo visoko kakovostnih izdelkov, od energijsko varčnih in sodobno oblikovanih lesenih oken do vhodnih in notranjih vrat.
Jelovica v Kopru
Jelovica bo 6. marca letos v Kopru (Ulica XV. maja 2) odprla nov prodajno storitveni center, kjer bodo kupci lahko izbrali visoko kakovostno in energijsko varčno stavbno pohištvo za novogradnje in prenove vodilnega slovenskega proizvajalca oken, vhodnih in notranjih vrat.

Svetovalci podjetja Jelovica bodo na voljo kupcem pri odločitvi za izbiro ustreznih lesenih oken in vhodnih vrat ter ostalih dodatkov. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami na področju lesenega stavbnega pohištva bodo posredovali strokovne informacije o vseh storitvah in ponudbi Jelovice. Poleg njihovih storitev, od izmere do montaže oken v objekte, bo strankam na voljo tudi analiza in pregled energijske učinkovitosti starih oken ali zrakotesnosti novih oken s termografijo. Ker Jelovica ponuja široko paleto lesenih oken, ki so primerna za pridobitev subvencije Eko sklada, bodo svetovalci Jelovice kupcem svetovali pri urejanju potrebne dokumentacije za pridobitev subvencij.

Jelovica bo z novim prodajno storitvenim centrom v Kopru okrepila svojo prisotnost v Sloveniji in obmejnem pasu sosednjih držav, kjer je veliko zanimanja za kakovostna lesena okna, vhodna in notranja vrata.

PSC Jelovica Koper
Ulica XV. maja 2
6000 Koper
e: trgovina.koper@jelovica.si
M: 031 756 038

Kako do PSC Jelovica v Kopru?
Iz smeri Bertoki: izberite izvoz Pula in v prvem semaforiziranem križišču zavijte desno proti Semedeli. Nadaljujte 100 m in zavijte desno. Po 50 m bo na vaši desni naš prodajno storitveni center (vizavi Agrarije na vaši levi).


Prikaži večji zemljevid
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?