Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica na Sejmu DOM z novim oknom JeloGlass

Jelovica letos, poleg novosti na področju hiš, premierno predstavlja novo leseno okno za zahtevnejše kupce, saj ga odlikuje moderen dizajn elegantnih linij. Okna Jelovica se predstavljajo v novi barvni paleti, nova so tudi vhodna vrata in modeli notranjih vrat. Jelovica še naprej ostaja zvesta svoji usmeritvi: naravni in človeku prijazni materiali, ki ustvarjajo prijetno klimo v prostoru.
Jelovica okna na sejmu DomV Jelovici smo tudi letos razvili novo linijo oken JeloGlass, ki jo odlikuje sodoben dizajn. Okno v prostoru deluje toplo in bivanju prijetno ter zagotavlja enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Okno je vrhunsko oblikovano in je odlična kombinacija plemenitega lesa, toplotno izolativnega stekla in zaščitnega aluminija. Ravne linije dajejo oknu sodoben videz.

Les alu okno JeloglassPosebnosti okna so toplotno izolativni okenski profili iz kakovostnega lesa smreke brez dolžinskega spoja, konstrukcija okna s standardno vgrajenim troslojnim steklom in izolacijsko steklo ima zunanje steklo podaljšano preko distančnika. Rob zunanjega stekla je emajliran in brušen, dosega pa Ug = 0,5 W/m2K izolativnost. Steklo z zunanje strani je kaljeno in tako zagotavlja varnost prostora in zaščito pred vremenskimi vplivi;
Posebnost okna je tudi skrito okovje, ki zagotavlja oblikovno dovršen videz, udobno rokovanje, varnost in funkcionalnost. Leseni deli okna so površinsko obdelani s premazi na vodni osnovi po veljavni barvni karti Jelovice, zunanji del okna pa je zaščiten z masko iz aluminija v želeni barvi.

Okno JeloGlass se priporoča za novogradnjo ali obnovo tako individualnih, kot tudi poslovnih objektov. Primerno je za kupce, ki želijo vrhunsko oblikovano okno ob enostavnem vzdrževanju in z dolgo življenjsko dobo.
Les alu okno JeloGlass
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?