Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica na Sejmu DOM z novim konceptom oblikovanja hiš in dvojčkov

V Jelovici so na področju hiš za letos pripravili nov koncept oblikovanja, kjer hiša postane funkcionalen prostor z atraktivnim zunanjim videzom. Na podlagi izkušenj iz preteklih let in z več kot 12.000 objektov so ugotovili, da pri oblikovanju doma ni pomembna več hiša, pač pa človek in skupnost, ki v njej živi. Tako so nastale nove individualne hiše in linija hiš dvojčki. Vsaka hiša izdelana v Jelovici je energetsko varčna, izdelana z najnovejšo tehnologijo, iz naravnih in okolju prijaznih materialov.

Individualna hiša
Odločitev za pravo hišo je danes zelo odgovorna, saj si vsi želimo lepo oblikovano in funkcionalno hišo za razumno ceno..  V Jelovici so, tudi na podlagi svojih več kot 60-letnih izkušenj, oblikovali različne skupnosti; tvorita jo vsaj dva človeka, z otroki ali brez, v različnih fazah svojega razvoja. Zanje so pripravili funkcionalne predloge tlorisov, saj ima vsaka družinska situacija zelo posebne zahteve za prijetno in funkcionalno bivanje. Na  podlagi izbranega scenarija skupnosti so oblikovali posamezno hišo – z nekaj različnimi tlorisnimi razporeditev in velikostmi. Poimenovali so jih H1, H3…, tako je nastalo 24 različnih hiš, oblikovanih na podlagi potreb in želja posamezne družine. Bivalni prostori so svetli, povezani in se odpirajo proti soncu in vrtu, različni zunanji videzi hiš pa kažejo na možnost uporabe različnih detajlov  -  z lesenim stavbnim pohištvom,  leseno ali klasično fasado različnih barv, pergole, nadstreški.
Montažna hiša Jelovica
Hiše Dvojčki
Z novo linijo hiš dvojčkov so šli še korak naprej, saj je dvojček sestavljena iz dveh hiš, ki sta pomaknjeni tako blizu skupaj, da se dotikata. In v vsaki hiši živi svoja družina, svoja skupnost. Arhitekturno je dvojček prva stopnja zgoščevanja individualne stanovanjske gradnje. Prihranek tega tipa je predvsem v tem, da je potrebna manjša površina oziroma širina parcele. Velik prihranek pa je tudi v skupni steni in s tem manjših gradbenih in energetskih stroških. Kot pri hišah, tudi pri dvojčkih sestavimo tlorise glede na družinske in sosedska situacije: dve mladi družini, dvoji prijatelji,  družina in stari starši, dva starejša para, velika družina in mlad par, ki dela doma... Različne tipe dvojčkov so poimenovali D1, D2, D3, D4 in D5, ki so si različni po videzu, funkcionalnosti in po kvadraturah osnovnih enot. Skupna pa jim je logika, da so oblikovani okoli potreb in želja posamezne družine. Pri tlorisnih razporeditvah je bil poudarek na smiselnih in preprostih rešitvah.
Hiše dvojčki Jelovica
Da je v Jelovici hiša, individualna ali dvojček, sodobna in energetsko varčna, je za Jelovico samoumevno, saj izboru lesa in ostalih materialov ter tehnologiji izdelave v zadnjih letih posvečajo največ pozornosti. Stranka pri Jelovici lahko poleg hiše dobi še druge storitve, npr. notranjega oblikovalca, projektiranje hiše po feng shui in drugo.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?