Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica med 50 najboljšimi znamkami

Jelovica - slovenski top 50 brandJelovica iz Škofje Loke, ki danes velja za vodilnega ponudnika energijsko varčnih hiš, oken in vrat, se je po raziskavi Društva potrošnikov za rangiranje in definiranje blagovnih in storitvenih znamk si.Brand v letu 2010 uvrstila na 44. mesto med najboljšimi in najbolj prepoznanimi blagovnimi znamkami v Sloveniji po izboru potrošnikov. Je edina znamka med TOP50 v svoji panogi.

Družba zadnje leta ponovno posveča večjo pozornost revitalizaciji, včasih zelo prepoznavne znamke JELOVICA, predvsem s celovitim pristopom do strank, inovativnimi energetsko varčnimi rešitvami, s poudarkom na naravnih, okolju in človeku prijaznih izdelkih. S svojo reklamo: »Ne bo vam uspelo, to je Jelovica«, so si pridobili prepoznavnost in po izboru potrošnikov je Jelovica še vedno ena izmed najboljših slovenskih znamk.

Jelovica - ne bo vam uspelo
Jelovica - tradicija
Jelovica - danes
Raziskavo je opravilo Društvo potrošnikov za rangiranje in definiranje blagovnih in storitvenih znamk si.Brand. Po vzoru razvrščanja blagovnih znamk, kot je Superbrands in Trusted Brands, so bile najboljše slovenske blagovne in storitvene znamke uvrščene na lestvici si.Brand TOP50 2010, ki jo je društvo javno objavilo. V raziskavi so sodelovale slovenske korporativne in posamične blagovne in storitvene znamke, ki so registrirane pri Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino ali pri drugih formalnih pri drugih formalnih mednarodnih organizacijah.

Na lestvico se je uvrstilo 50 najboljših, slovenskih blagovnih in storitvenih znamk po izboru slovenskih potrošnikov v letu 2010. Najboljše so tako za leto 2010 izbrali potrošniki v starostni skupini med 15 in 65 let. Anketiranci odgovarjali na vprašanja o zavedanju, priljubljenosti, prepoznavnosti, všečnosti in uporabnosti blagovnih in storitvenih znamk. Več na www.sibrand.org

Jelovica - Gregor Benčina»Veseli me, da so potrošniki med vsemi znamkami izbrali tudi Jelovico, saj zadnjih nekaj let največ pozornosti posvečamo prav našim kupcem z novimi, energetsko varčnimi izdelki in prodajnimi centri po vsej Sloveniji,« je dejal Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovica d. d. »Veseli me tudi to, da ljudje prepoznavajo potrebo po energetski varčnosti in uporabi okolju prijaznih materialov in  to povezujejo z znamko Jelovica. Je pa tudi odlično izhodišče, da se drugo leto uvrstimo še višje.«


O skupini Jelovica d. d.

Skupina  Jelovica d.d., s sedežem v Škofji Loki, velja za vodilnega slovenskega ponudnika energetsko varčnih  hiš, oken in vrat, ki je s svojimi proizvodi prisoten na 23 svetovnih trgih, na katerih letno skupno ustvari preko 25  mio EUR prometa. Skupina,  ki zaposluje preko 300 ljudi, poleg matične družbe predstavlja še tri hčerinska podjetja: Jelovica hiše, Jelovica Okna in Jelovica Invest. Družba, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo energetsko varčnih hiš, oken in vrat, deluje na treh lokacijah ter ima po Sloveniji široko razvejano mrežo maloprodajnih mest. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in zahtevni standardi, ki jih zahtevajo razvita evropska tržišča, zagotavljajo vsakemu kupcu proizvodov Jelovica kvalitetne, trajne in energetsko varčne izdelke iz naravnih materialov. Več na www.jelovica.si.
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?