Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica leto 2014 začenja z izvozom na nemški trg


Šenčur, 10.01.2014

Jelovica delež izvoza na področju prodaje energetsko varčnih lesenih objektov v zadnjih letih vztrajno povečuje. Tudi leto 2014 bo vodilno slovensko podjetje na področju lesene montažne gradnje velikih objektov začelo v Nemčiji. Evropski trgi, posebej Švica, Nemčija, Italija in Avstrija še naprej ostajajo njihovi najpomembnejši trgi. Naslednje leto načrtujejo prodor na nova evropska tržišča z individualnimi hišami, predvsem pa z večjimi objekti. V Sloveniji so danes vodilni ponudnik pri gradnji vrtcev, domov za ostarele in večnamenskih dvoran in večstanovanjskih objektov, o čemer pričajo njihove reference.

montažni objekt v Nemčiji


V podjetju, kjer delež izvoza izdelkov znaša več kot 70 odstotkov prometa, že 6. januarja 2014 začenjajo s proizvodnjo velike lesene poslovno stanovanjska stavbe, ki jo bodo postavili v v centru mesta Heidenheim, v Nemčiji.
Zahteva zasebnega investitorja je postavitev visoko energijsko učinkovita stavba iz naravnih materialov. Zaradi posebnosti lokacije in kratkega roka postavitve je bila odločitev za leseno montažno gradnjo logična, Jelovica pa najboljši ponudnik z ustreznimi izkušnjami na tem področju. Z učinkovito izmenjavo znanja med domačim konstrukcijskim oddelkom Jelovice in nemškim arhitektom bo postavljen moderen objekt zanimivih oblik s 4. Nadstropji in veliko steklenimi površinami. Da bodo v Jelovici objekt v velikosti 2.500 m2 konec januarja lahko začeli postavljati, so pogovori potekali skoraj leto dni. Zahtevnega nemškega investitorja so prepričali z že izvedenimi projekti v tujini in jim v celoti ponudili svoje statično in konstrukcijsko znanje za izvedbo projekta.

V skupini Jelovica, kjer poleg lesenih montažnih objektov izdelujejo tudi energetsko učinkovita lesena okna, bodo letos ustvarili približno 20 milijonov prometa, kar je za 7 odstotkov več kot leto prej. V 2014 načrtujejo povečanje proizvodnje tudi s pomočjo posodobitve svoje tehnologije in širitvijo partnerske mreže v tujino.Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?