Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica bo v Markovcih postavila energijsko varčen vrtec


Jelovica bo nov lesen vrtec postavila tudi v Markovcih. Po uspešno izvedenih projektih montažne gradnje vrtcev v Šentrupertu, Kamniku, Divači, Trzinu, Preddvoru ter šoli v Izoli je vrtec v Markovcih že sedmi veliki vzgojno izobraževalni objekt, ki jih bo Jelovica postavila v obdobju dveh let. Uspešno zaključeni montažni objekti Jelovico uvrščajo med najbolj izkušene ponudnike zahtevne nizkoenergijske gradnje.
lesen vrtec Markovci
Pogodbo za izvedbo objekta so prejšnji teden na osnovi izbora javnega razpisa podpisali z Občino Markovci. Vrtec bo sofinanciran s pomočjo nepovratnih sredstev Eko sklada, zanj bo pridobljena energetska izkaznica.

Podjetje Jelovica, vodilni ponudnik lesenih montažnih hiš in objektov, je že začelo s pripravami za izgradnjo novega, lesenega in nizko energetskega vrtca, za katerega je pred dnevi, kot glavni izvajalec, podpisala pogodbo z Občino Markovci. Gre za izredno velik in lep objekt, ki meri skoraj 2.000 m2. Montažni objekt bo v dveh nivojih, z devetimi igralnicami nadstandardne kvadrature, z osrednjim športnim prostorom, delilno kuhinjo ter servisnimi prostori.

Začetek projekta gradnje vrtca

Vrtec bo delno financiran s pomočjo nepovratnih sredstev Ekosklada, zato bo izdelan v nizkoenergijskem standardu, ki predvideva majhno porabo energije – manj kot 25kW/h. Zanj bo izdelana tudi energetska izkaznica.
Jelovica bo vrtec v uporabo predala popolnoma opremljen, vključno z ureditvijo zunanjih igrišč. Dela na zemljišču se bodo začela že prihodnji teden, predaja končanega objekta z uporabnim dovoljenjem pa je predvidena za začetek februarja 2013. Devetoddelčni vrtec, z izredno zanimivo arhitekturno zasnovo je, po besedah župana občine Markovci, največja infrastrukturna investicija v zgodovini te občine.

V Jelovici, ki ima s postavitvijo lesenih hiš in objektov najdaljše, že več kot 70-letne izkušnje v Sloveniji, so v zaključni fazi postavitve vrtca tudi v Preddvoru, kjer gradijo prvi pasivni vrtec v skladu s smernicami EKO sklada. Sicer pa je družba tudi letos uspešno prisotna na tujih trgih Nemčije, Švice, Italije in Avstrije, kjer spodbujajo energijsko varčnost objektov, kar družbi Jelovica daje še dodatno kompetentnost trajnostne gradnje.

Objave v medijih:
26.6.2012, DELO IN DOM >>>


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?