Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica ključe novega lesenega vrtca slovesno predaja tudi na Bovškem

Šenčur, 14.03.2014

Danes, občini Bovec, glavni izvajalec Jelovica, v uporabo slovesno predaja nov lesen in energijsko varčen vrtec v Žagi. Lesen objekt, ki je izdelan po najvišjih standardih energijske učinkovitosti, je bil dokončan v manj kot šestih mesecih. Investicija je vredna dobrih 1,6 milijona evrov, od tega skoraj polovico financira sklad EU za regionalni razvoj. Za Jelovico je to že enajsti javni objekt v zadnjih dveh letih.  
Z gradnjo nizkoenergijskega lesenega vrtca v Bovcu družba Jelovica ponovno potrjuje, da pri gradnji velikih nizkoenergijskih nima prave konkurence. Objekt v skupni izmeri preko 1.500 m2 so do faze ključ v roke izvedli v manj kot šestih mesecih, saj je investitor želel hitro rešitev prostorske stiske. Prav način gradnje objekta v lesu je omogočil izjemno hitro postavitev in dokončanje objekta pred pogodbenim rokom. Lesena gradnja obenem zagotavlja veliko potresno varnost, ki je pomembna za gradnjo objektov na tem območju. 

Lesen objekt, ki spada med tehnološko najsodobnejše javne objekte pri nas, je oblikovan v tipični bovški arhitekturi. Je visoko energijsko varčen, po svoji funkciji pa kombinira tako vrtec v pritličju in osnovno šolo v mansardi.


Za Jelovico, ki je v zadnjem času postavila številne večje in zahtevnejše objekte, kot so vrtci  in večnamenska dvorana prvi dom za starejše pri nas, po Sloveniji, je objekt v Žaga nova pomembna referenca. Za investitorja, Občino Bovec pa je objekt velika pridobitev, saj objekt že služi svojemu namenu. V Posočju so zelo priljubljene individualne lesene montažne hiše Jelovica, ki jih je podjetje v zadnjih letih postavilo več kot 50. 

V družbi z najdaljšo tradicijo izdelave lesenih montažnih objektov pri nas so povedali, da je odločitev investitorja za izdelavo lesenega vrtca in šole v Žagi pametna iz več vidikov: racionalna zaradi možnosti hitre uporabe, varčna zaradi izredno dobre energijske varčnosti objekta in nizkih stroškov uporabe ter tudi trajnostna odločitev zaradi uporabe lesa in naravnih materialov. 

Predvsem pa je investicija odgovorna odločitev do otrok in drugih uporabnikov objekta, ker je bivanje v takem vrtcu in šoli, zdravo, varno, kvalitetno in predvsem prijetno v vseh letnih časih. Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?