Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica s Kosmačem zmagala na polmaratonu v Radencih

Anton Kosmač je tudi letos zmagal v polmaratonu v Radencih in tako potrdil svojo dobro tekaško pripravljenost. Skupina Jelovica, ki poleg Antona Kosmača, podpira še nekaj drugih športnikov, tako omogoča slovenskim športnikom doseganje vrhunskih rezultatov.   31. Maratona treh src v Radencih se je letos na različnih razdaljah udeležilo prek 4000 tekačev in prek 10.000 aktivnih udeležencev različnih rekreativnih dogodkov.

Tone Kosmač, ki je pred časom v Italiji že dosegel normo za svetovno prvenstvo v Južni Koreji, je s časom 1;10:59 že četrtič osvojil slovenski naslov na 21 km. Potrjuje svojo odlično pripravljenost in svoje ambicije že usmerja na atletski pokal Slovenije ter maraton na svetovnem prvenstvu.
Jelovica - novice
"Prve tri kilometre smo tekli skupaj. Najprej sem mislil, da bom pomagal Kotniku pri njegovem času za 42 km, vendar je bilo dovolj druge konkurence in sem šel sam potem naprej. V drugem delu se je vročina še posebej poznala pri teku. Sedaj se bom pripravljal na atletski pokal Slovenije na 5000 m, potem pa za maraton na SP v Daeguju. Tam si želim doseči normo A za olimpijske igre," je napovedal Kosmač, ki je bil pred Rikom Novakom (Štajerska, 1;12:19) in Tadejem Kalužo (1;14:21).

Helena Javornik (Scott, 2;48:02) in Kenijec Edwin Kibowen (2;33:35) sta zmagala na 42-kilometrski razdalji na 31. maratonu treh src v Radencih.

Vir: siol.net

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?