Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica izpeljala največjo naložbo v zadnjih desetih letih

Skupina Jelovica izpeljala največjo naložbo v zadnjih desetih letih
 

Letošnje leto je bilo za skupino Jelovica usmerjeno predvsem v naložbe za optimizacijo poslovanja, v nove tehnološke rešitve in razvoj. Dolgoročni razvoj pa bo možen le, če bomo delovali v pogojih, ki spodbujajo rast in napredek.
 
Po dveh letih pogajanj se je družba Jelovica hiše z lastnico zemljišča, gospo Eržen, uspela dogovoriti o nakupu zemljišča na lokaciji v Preddvoru. Sporno zemljišče v Preddvoru, ki je bilo do leta 1998 v lasti družbe Jelovica, ter se nato v denacionalizacijskem postopku znašlo v rokah nove lastnice, je tako končno našlo svoj epilog.
 
»V Jelovici smo ponosni na dosežene rezultate in razvoj poslovanja Jelovica hiše d.o.o. Po dveh letih pogajanj smo končno kupili zemljišče v Preddvoru, kar bo omogočilo širitev poslovanja družbe Jelovica hiše. S tem so se družbi odprle dolgo pričakovane razvojne priložnosti na področju Preddvora, kjer proizvajamo trenutno najperspektivnejši program skupine Jelovica, to so energetsko varčne hiše« je povedal Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovice d.d.
 
Jelovica Revolution – Revolucionar med hišami
 
Skupina Jelovica je bila v tem letu usmerjena predvsem v posodabljanje poslovanja, novo celostno podobo blagovne znamke Jelovica ter ne nazadnje v investicije v znanost in razvoj, ki so prinesle inovativne rešitve na področju nizkoenergijskih hiš ter energetsko varčnih oken in vrat.
»Na področju hiš smo predstavili povsem nov koncept energetsko varčnih hiš pod imenom Revolution, na področju oken pa smo na trg uvedli dva programa s poudarjenimi energetsko varčnimi lastnostmi pod imenom Jelostar in Jelovision, za kar smo prejeli tudi nagrado Evropska Zvezda« je povedal Gregor Benčina ter zaključil s pozitivno novico, da so v letošnjem letu v družbi Jelovica hiše, kljub težkim gospodarskim razmeram, zaposlili 23 ljudi. »Revolucionarji« iz Jelovice so tako dokazali, da lahko s svojimi izkušnjami, znanjem, pravilno strategijo in jasno vizijo kljubujejo gospodarski krizi.
 
12.000 hišo Jelovica na pot pospremil predsednik republike
 
Proizvodnjo hiš Jelovica je letos s svojim obiskom počastil tudi predsednik republike Slovenije dr. Danilo Türk ter na pot pospremil 12.000. hišo. Predsednik republike si je z zanimanjem ogledal proizvodno halo in pohvalil moderno tehnologijo izdelave montažnih hiš Jelovica. Ob koncu ogleda je nagovoril zaposlene in jim čestital za dosežek.
Gospod Benčina je za konec poudaril perspektivnost proizvodnih programov Skupine Jelovica, ki so energijsko varčni in naravi prijazni, ter izrazil željo po nadaljnjem razvoju in zaposlovanju.
»12.000 izdelanih hiš je potrditev, da proizvajamo hiše najvišje kakovosti,« je še dodal Gregor Benčina. Temu v prid govori tudi dejstvo, da Jelovica večino svoje proizvodnje izvozi na zahtevne svetovne trge, v države kot so Nemčija, Avstrija, Švica, Španija, Italija, Izrael, Rusija, Japonska kot tudi razvijajoči se trge, kot so Ukrajina, Bolgarija, Grčija ter področje bivše Jugoslavije.
 
Energetska varčnost nujna tudi v javnem sektorju
 
Jelovica letno proizvede okvirno 170 energetsko varčnih objektov. Poleg stanovanjskih hiš je Jelovica letos predstavila tudi nov koncept energetsko varčnih modularnih vrtcev, šol in javnih objektov, ki poleg energetske učinkovitosti zagotavljajo zelo ugodne bivalne pogoje. Prednosti tovrstnih objektov so zelo hitra postavitev, dober prostorski izkoristek ter omogočeno stopenjsko dograjevanje glede na potrebe.
 
"Inovativne tehnološke rešitve na področju energetske varčnosti so v Jelovici realnost, ki ponuja rešitev zahtevam v prihodnosti."
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?