Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica hiše razširja ponudbo z lastnim projektivnim birojem

Jelovica Hiše, ki je članica Skupine Jelovica d.d., je po uspešnem letu 2010 v letu 2011 razširila svojo ponudbo produktov in storitev, saj si kupec hiše Jelovica po novem lahko naroči vse na enem mestu. Prednost novega pristopa je, da kupec do svoje hiše pride v minimalnem času, brez dodatnih usklajevanj načrtov in dokumentov s čimer privarčuje tako na času kot tudi denarju.

Montažna hiša - projektiva

Za ta korak so se v Jelovici hiše odločili, ker želijo svojim kupcem poenostaviti pot do njihovega novega doma. Na podlagi urbanističnega dela projekta in pogojev, ki jih določajo posamezne upravne enote, bodo arhitekti projektanti pripravili projektno dokumentacijo - projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja PGD, v nadaljevanju pa tudi projekt za izvedbo PZI.

»V podjetju smo pripravili celovito ponudbo zaradi potreb, ki so se kazale prek celega lanskega leta,« je dejal Gregor Banič, direktor družbe Jelovica Hiše in dodal »Pot do nove hiše je že tako ali tako dolga, zapletena, polna zakonov in predpisov, potrebnih dovoljenj, projektov, odločitev in izrazov, ki jih mnogo tistih, ki se odločajo za novo hišo, še nikoli prej niso slišali. Z nami je ta pot varna, predvsem pa enostavnejša.«

Hiše Jelovica - projektiva

Obenem bodo pri vseh vprašanjih o projektiranju in gradnji hiše v podjetju Jelovica Hiše na voljo različni strokovnjaki iz svojih področij. Ko hiša stoji, si kupec lahko izbere še notranjega oblikovalca prostorov. Jelovica Hiše se je tako iz tradicionalnega ponudnika montažnih hiš z 60 letno tradicijo preoblikovala v moderno podjetje s poudarkom na sodobnih pristopih do svojih kupcev.  
Projektiva JelovicaProjektiva hiše Jelovica


O podjetju Jelovica Hiše d. o. o.
Podjetje Jelovica Hiše d.o.o. s sedežem v Preddvoru in v 100% lasti družbe Jelovica d.d. iz Škofje Loke, velja za enega vodilnih slovenskih ponudnikov energetsko varčnih individualnih hiš in večjih objektiv v sodobni, leseni gradnji. Več kot 60 letna tradicija in več kot 12.000 postavljenih objektov je osnova za nastop na domačem in tujih trgih, poleg največ v Italiji, Nemčiji, Švici, Avstriji, na Irskem, pa tudi v Ukrajini, Turčiji in Bližnjem Vzhodu. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in zahtevni standardi, ki jih zahtevajo razvita tržišča, zagotavljajo vsakemu kupcu Jelovica Hiše kvalitetne, trajne in energetsko varčne izdelke iz naravnih materialov. Več na www.jelovica-hise.si ali www.jelovica.si.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?