Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica Hiše postavila 4 nove gozdne vile

Preddvor, petek, 8. 4. - Podjetje Jelovica Hiše, sicer znano predvsem po izdelavi energetsko varčnih in okolju prijaznih lesenih hiš, danes postavlja 4 nove Gozdne vile v kampi Camping Bled. Lani avgusta so, na podlagi idejne zasnove arhitekturnega biroja Soba d.o.o. izdelali prvi dve gozdni vili in jih postavili v kampu na Bledu. Gozdni vili sta bili pri gostih kampa dobro sprejeti, zato so se v Sava hoteli d.d. in Camping Bled odločili, da pred odprtjem letošnje sezone postavijo še štiri nove gozdne vile.

jelovica gozdne vile
Gozdna vila je preproste trikotne zasnove. Osnovna konstrukcija je narejena iz smrekovih špirovcev, obitih z macesnovim opažem. Streha je zaščitena z imitacijo skodel iz macesnovega lesa. Objekt predstavlja vez s kampiranjem, vendar s prednostjo uporabe v hladnejših dneh, saj ima možnost ogrevanja. Tlorisna površina znotraj je približno 2,5 x 2,5 m in dovoljuje dve samostojni ležišči, ki ju lahko združimo. Notranjost objekta je preprosta in v kombinaciji z lesom daje topel občutek domačnosti. Naravno prezračevaje se izvaja skozi odprtine ob oknu s termoizolacijskim steklom trikotne oblike, ki so ga izdelali v Jelovica Okna.
Pred Gozdno vilo je lesena ogrevana kad in zunanja sedežna garnitura. Gozdna vila je namenjena preživljanju prostega časa po principu enostavno in naravno, vendar udobno.

V podjetju Jelovica Hiše iz skupine Jelovca poudarjajo uporabo naravnih in ekološko sprejemljivih materialov konstrukcije in izolacije, kar so uporabili tudi v svojem prvem industrijskem izdelku - gozdnih vilah.
Skupina Jelovica se, kot zelena družba, zavzema za zniževanje negativnega vpliva na okolje in izpostavljajo sobivanje z naravo, kar dokazujejo njihovi izdelki, kot so gozdne vile, lesena, energeijsko varčna okna, energijsko varčne, sodobni hiše, vrtci ter večnamenski objekti.O podjetju Jelovica d. d.
Podjetje Jelovica d.d. s sedežem v Škofji Loki velja za vodilnega slovenskega proizvajalca hiš, oken in vrat, ki je s svojimi proizvodi prisotno na 35 svetovnih trgih, na katerih letno skupno ustvari preko 25  mio EUR prometa. Skupina,  ki zaposluje preko 400 ljudi, in ima dve hčerinski podjetji Jelovica hiše d.o.o. in Jelovica trgovina d.o.o., se ukvarja s proizvodnjo in prodajo energetsko varčnih hiš, oken in vrat, deluje na treh lokacijah ter ima po Sloveniji široko razvejano mrežo maloprodajnih mest. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in zahtevni standardi, ki jih zahtevajo razvita evropska tržišča, zagotavljajo vsakemu kupcu proizvodov Jelovice kvalitetne, trajne in energetsko varčne izdelke iz naravnih materialov. Kot prva zelena družba se zavzema za zniževanje negativnega vpliva na okolje in skrbi za sobivanje z naravo ter ob tem glasno zagovarjajo večjo porabo lesa v gradbeništvu.  Več na www.jelovica.si.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?