Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica donator Slovenske filharmonije

Jelovica kot donator Slovenske filharmonije vstopa v slovenski kulturni prostor

Jelovica si je, kljub težkim gospodarskim razmeram, utrla pot v gospodarskem prostoru. Z vlaganji v znanje in razvoj ter uspešno izpeljanim prestrukturiranjem podjetja, si je družba zagotovila primat med ponudniki energijsko varčnih hiš, oken in vrat. Po preteklih uspehih in prejetih nagradah, med katerimi izstopata lanska Evropska zvezda za okno Jelostar ter nagrada za okolju prijazen izdelek za okno Jelovision, si v Jelovici prizadevajo za doseganje višjih ciljev v družbi.

Jelovica je kot donator Slovenske filharmonije pokazala posluh za razvoj kulture in umetnosti. Ni skrivnost, da podjetje svojo zgodbo o uspehu gradi na spoštovanju tradicije, odgovornem odnosu do okolja in ne nazadnje skorajda romantičnem odnosu do nacionalnega simbola – lesa.

»Kar zadeva les, smo med najbogatejšimi državami v Evropi, a tega ne cenimo dovolj. Zato smo se v Jelovici odločili za korak dlje. Zavedamo se pomena ohranjanja kulture in umetnosti za trajnostni razvoj družbe. V podjetju, ki je svoje temelje postavilo že v začetku 20. stoletja, si prizadevamo za ohranjanje tradicije, spoštovanje narave in družbeno odgovornost. Imamo poseben odnos do lesa, saj menimo, da nikakor ni naključje, da najlepše melodije ustvarjajo prav leseni inštrumenti.« je sodelovanje s Slovensko filharmonijo komentiral predsednik uprave Skupine Jelovica, g. Gregor Benčina.

Znano je, da v recesiji gospodarstvo odgovori z rezanjem stroškov, predvsem na področjih, ki ne zagotavljajo kratkoročnih donosov. Omejijo se vlaganja v znanje in razvoj, kultura nemalokrat pristane na stranskem tiru. Gospodarska kriza tako dobi širše razsežnosti stagnacije družbene rasti.

»V Jelovici cenimo življenje. Kakovost življenja v posamezni družbi pa je odvisna tudi od razvoja kulture in umetnosti.« je na temo sodelovanja s Slovensko filharmonijo še dodal g. Benčina.

G. Damjan Damjanovič, direktor Slovenske filharmonije, je sodelovanje pozdravil z velikim odobravanjem in ob tem dejal: »Kot direktorja Slovenske filharmonije me veseli, da so med gospodarstveniki tudi managerji kot je g. Benčina in podjetja kot je Jelovica, s posluhom in interesom, da podpirajo tudi tako strokovno specifično usmerjene zavode kot je javni zavod Slovenska filharmonija. S tem dejanjem izkazujejo vedenje o naši pomembnosti in navsezadnje o samem ohranjanju družbeno moralnih vrednot. Zato smo sodelovanja z Jelovico zelo veseli in prepričan sem, da bomo s skupnimi prizadevanji v prihodnje v korist naše družbe naredili še veliko lepih in koristnih stvari.«

Jelovica je letos premierno predstavila novo linijo energijsko varčnih oken ter povsem nov koncept hiš Evolution, s čimer so zaokrožili svojo ponudbo energijsko varčnih hiš in vrtcev. Skupina Jelovica je s svojimi aktivnostmi v preteklih obdobjih dokazala, da do dogajanja v širši družbi nikakor ni brezbrižna. Nasprotno si v podjetju prizadevajo za ustvarjanje večje ekološke zavesti, za grajenje na tradiciji in za višjo kakovost življenja.

»Svojo zgodbo o uspehu želimo nadaljevati kot ustvarjalec smernic razvoja tehnološko dovršenih izdelkov, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti in zahteve po energijski varčnosti. Obenem pa si bomo prizadevali tudi za odgovoren odnos do družbe in se zavzemali za višjo kakovost življenja vsakega posameznika« je zaključil g. Benčina.Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?