Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica po prejemu nagrade za pasivni vrtec Preddvor danes slavnostno predaja ključ lesenega vrtca v Markovcih

Vrtec v Markovcih

Jelovica, ki je na otvoritvi sejma DOM 2013 prejela nagrado Zelena misija za leseni pasivni vrtec Preddvor, danes županu Občine Markovci slavnostno predaja v uporabo nov lesen vrtec. Objekt, doslej njihov največji, obsega 2.000 m2 v dveh etažah, je za Jelovico, ki sodi med najizkušenejše ponudnike nizkoenergijske lesene gradnje, že sedmi velik javni objekt v dveh letih, ki jih je zaključila uspešno in v dogovorjenih rokih. Vrtec je sofinanciran s pomočjo nepovratnih sredstev Eko sklada, zanj je pridobljena energetska izkaznica, saj je energijsko učinkovit.
 

Vrtec Markovci že osmi izobraževalni lesen objekt

Po uspešno izvedenih vrtcih v Šentrupertu, Kamniku, Divači, Trzinu, Preddvoru, šoli v Izoli ter večjemu prizidku vrtca v Domžalah, je vrtec v Markovcih že osmi vzgojno izobraževalni objekt, ki jih je Jelovica postavila v preteklih dveh letih. V vseh primerih gre za energijsko učinkovite lesene objekte, narejene iz lesa in okolju prijaznih materialov v povezavi z drugimi sodobnimi tehnologijami. S tem se na inovativen način dosega optimalno in kvalitetno bivanje otrok, kar Jelovico uvršča med ponudnike z največ izkušnjami pri zahtevni nizkoenergijski leseni gradnji.  

Z današnjim slavnostnim odprtjem novega vrtca Občina Markovci, predvsem pa otroci in vzgojiteljice pridobivajo tehnološko dovršen objekt, ki je bivanju prijazen in se odlično umešča v okolje. Jelovica, kot glavni izvajalec del vrtec predaja popolnoma opremljen, vključno z ureditvijo zunanjih igrišč. Dela so bila opravljena pred dogovorjenimi roki, kar kaže na strokovno in dobro projektno vodenje.

Nov vrtec v Markovcih z več kot 2.000 m2 uporabne površine

Tokrat gre spet za velik in lep objekt, ki meri skoraj 2.000 m² v dveh nivojih, z devetimi igralnicami nadstandardne kvadrature, osrednjim športnim prostorom, delilno kuhinjo ter servisnimi prostori. Vrtec je izdelan v nizkoenergijskem standardu z porabo energije manj kot 25kW/h. Vrtec je delno financiran s pomočjo nepovratnih sredstev Ekosklada, zato je zanj izdelana tudi energetska izkaznica. Nov devetoddelčni vrtec je po besedah župana občine Markovci, največja infrastrukturna investicija v zgodovini te občine, vredna dobra dva milijona evrov.

Vrtec v Markovcih

V Jelovici, kjer imajo s postavitvijo lesenih hiš in velikih objektov najdaljše izkušnje pri nas, so ob otvoritvi sejma DOM 2013 prejeli nagrado Zelena misija za leseni pasivni vrtec Preddvor, ki predstavlja primer dobre prakse energijsko varčne lesene gradnje, ki jo je možno ponoviti večkrat v Sloveniji. Z vrtcem Markovci v Jelovici uspešno dokazujejo prav to trditev strokovne komisije.

Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?