Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica prejela pečat odličnosti poslovanja »Excellent SME«


Jelovica se s prejetim certifikatom »Excellent SME« uvršča med peščico najboljših srednje velikih družb. Podeljen certifikat pomeni priznanje za minulo delo in dodatno povečanje mednarodne konkurenčnosti zaradi potrditve zanesljivosti in stabilnosti poslovanja. Certifikat, družbi, zaposlenim, poslovnim partnerjem in strankam Jelovice predstavlja potrditev delovanja ter varnost za sodelovanje, zaupanje in hitrejše odločanje za sodelovanje.
Excellent SME

Jelovica je na podlagi poslovanja prejela certifikat odličnosti »Excellent SME«. Za družbo Jelovica, ki z več kot 100-letnim poslovanjem spada med najstarejša podjetja, ki so prejela certifikat, le-ta pomeni priznanje in potrditev premišljenega in pravilnega vodenja družbe.

Jelovica med najboljšimi srednje velikimi podjetji

Kljub temu, da za Jelovico pogoji poslovanja ob finančni krizi v zadnjih letih niso bili ugodni, se je družba uspela transformirati iz tradicionalne, proizvodne v sodobno, dinamično in zeleno družbo z novimi energijsko varčnimi in okolju prijaznimi izdelki, novimi trgi, inovativnimi načini poslovanja in vizijo za prihodnost. Pomemben je tudi prodor na zahtevne tuje trge, kamor Jelovica danes izvozi več kot polovico svoje proizvodnje. Svojo prakso poslovanja v tujini, visoko kvaliteto izdelkov in zanesljivost je uspešno prenesla tudi na poslovanje v Sloveniji, kar je pripomoglo k dvigovanju bonitete, ki jo je prepoznala tudi priznana bonitetna hiša Coface.

Jelovica dokazuje stabilnost poslovanja

Certifikat »Excellent SME« ki ga Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje izbranim podjetjem, po kriterijih mednarodne bonitetne hiše, je Jelovica pridobila, ker je zadostila zahtevnim kriterijem, kot so letni promet, dobra bonitetna ocena ter bonitetno poročilo. Bonitetna ocena je rezultat finančne analize poslovanja družbe, bonitetno poročilo pa vsebuje tudi oceno plačilne morale in tveganja poslovanja s podjetjem s prikazom možne nesolventnosti v obdobju naslednjih 12 mesecev. Stalno spremljanje poslovanja Jelovice, na katerem temelji veljavnost certifikata, zagotavlja njegovo primerno kredibilnost tako v domačem kot mednarodnem poslovnem okolju.

Jelovica prepoznana kot zaupanja vreden partner

Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje certifikat »Excellent SME« dobrim podjetjem, ki kljub zaostrenim gospodarskim razmeram še vedno poslujejo korektno in pozitivno. Tako jim povečuje kredibilnost in jih izpostavlja kot primere dobre poslovne prakse. Ta informacija je, poleg poslovnih partnerjev, zelo pomembna tudi za potrošnika, ki danes težje izbere zanesljivega ponudnika med vsemi na trgu. Kupci lahko že na spletnih straneh zaznajo podjetja kot zaupanja vredne poslovne partnerje in pravi naslov za nakup. Projekt je mednaroden, ker je njegov namen tudi olajšanje poslovanja s tujino, zato je besedilo na pečatu zapisano tudi v uradnem jeziku Evropske skupnosti.

Jelovica, danes vodilno podjetje na področju energijsko varčnih lesenih izdelkov z dolgo zgodovino, je s certifikatov odličnosti pridobila jasno označeno dobro boniteto družbe ter višjo kredibilnost v očeh strank in poslovnih partnerjev.

»Certifikat Excellent SME pomeni za Jelovico potrditev pravilne smeri pri vodenju in razvoju družbe. Veseli nas, da je bilo naše delo opaženo. Za Jelovico je pomembno zaupanje strank in poslovnih partnerjev v kvaliteto izdelkov in zanesljivost poslovanja, kar dodatno potrjuje tudi novo pridobljen certifikat,» je ob prejemu pečata odločnosti povedal Gregor Benčina, predsednik upravnega odbora Jelovice d.d.

O certifikatu


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?