Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica v Občini Bovec nov vrtec postavila v mesecu dni

Bovec, 16.09.2013

Jelovica z gradnjo nizkoenergetskega vrtca v Bovcu potrjuje, da pri gradnji velikih nizkoenergijskih nima prave konkurence. Vrtec v skupni izmeri preko 1.500 m2, oblikovan v tipični bovški arhitekturi, so z novim načinom gradnje postavili v manj kot mesecu dni. Objekt je sedaj že pripravljen za dokončanje notranjosti. To je za Jelovico, ki je v zadnjem času postavila številne večje in zahtevnejše objekte, nova odlična referenca, za občino Bovec pa bo objekt velika pridobitev, saj bodo sodoben vrtec v začetku leta že pričeli uporabljati. V Posočju so sicer zaradi potresne varnosti še posebej priljubljene individualne montažne hiše Jelovica in jih je tako samo v zadnjih letih zraslo že preko petdeset.
Nizkoenergijski vrtec Jelovica
Jelovica, vodilni slovenski proizvajalec lesenih montažnih hiš in javnih objektov, se je po pridobitvi projekta na razpisu Občine Bovec intenzivno lotila izgradnje novega vrtca s šolo. V izjemno kratkem obdobju so v kraju Žaga postavili lesen montažen objekt v velikosti 1.500 m2, kjer bo vrtec in podružnična osnovna šola od 1. do  4. razreda. 
Z začetkom del na objektu so v Jelovici, ki je glavni izvajalec pohiteli tudi zaradi zimskim razmer v Posočju, ki bi dokončanje vrtca lahko zamaknilo v prihodnje leto. Objekt je sedaj pokrit in zunaj dokončan z nameščeno leseno fasado. Do zime bo Jelovica poskrbela še za zunanjo ureditev. Dela pa se nadaljujejo v notranjosti stavbe in  bodo predvidoma zaključena do začetka leta 2014. 
Nizkoenergijski vrtec Jelovica
Nizkoenergijski objekt obsega pritličje z dvojno mansardo in se arhitekturno dobro umešča bovško okolje. Z visoko izolativnim sistemom zunanjih sten Termo plus in lesenimi okni s troslojno zasteklitvijo spada objekt med sodobno zasnovane, ki zagotavljajo visoko energetsko varčnost. Investitor Občina Bovec je za financiranje izgradnje nizkoenergijskega objekta v Žagi pridobil evropska sredstva. Vrednost rušitve starega in izgradnje novega objekta znaša 842.000,00 evrov, celotno investicijo ocenjujejo na dobra 1,2 milijona, od tega skoraj polovico financira sklad EU za regionalni razvoj. 
V Jelovici so povedali, da bi zaradi učinkovitega dela in dobre organiziranosti na projektu, vrtec s šolo lahko predali pred pogodbenim rokom, ki je januarja 2014. Tega bi bila vesela tudi občina, predvsem pa otroci in vzgojiteljice, ki bi lahko že prej dobili nove prostore v domači Žagi; sedaj se namreč dnevno vozijo v Bovec.  
Nizkoenergijski vrtec Jelovica
V Posočju so sicer zelo priljubljene individualne lesene montažne hiše Jelovica, ki jih je podjetje v zadnjih letih postavilo več kot 50. Lesena montažna gradnja se je namreč izkazala za najbolj primerno tudi na potresno intenzivnejših območjih. 


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?