Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Jelovica v leto 2013 s spremembami v vodstvu


Leto 2012 je bilo za podjetja v Skupini Jelovica izjemno zahtevno, kljub temu pa v družbi ugotavljajo, da tudi dokaj uspešno, saj so precej povečali prihodke iz naslova prodaje hiš in energetsko varčnih objektov, povečali izvoz na zahtevne tuje trge, odprli center energetskih rešitev ter zaključili veliko investicijo v lastno sončno elektrarno na strehi tovarne hiš v Preddvoru.
Jelovica
Izjemno dinamično leto, ki so ga predvsem na področju investicij zaznamovala nadaljnja upadanja povpraševanja, je zahtevalo veliko prilagajanj, inovativnosti ter trdega in kvalitetnega dela, je ob koncu leta povedal predsednik upravnega odbora Skupine Jelovica, Gregor Benčina.

Vlaganje v razvoj novih tržišč in izvozna usmeritev družbe Jelovica Hiše se je obrestovala in tako je družbi v letošnjem letu uspelo precej povečati izvoz na zahtevna zahodnoevropska tržišča. S pomočjo izjemnega tehnološkega znanja zaposlenih in sodobne informacijske opreme ter sistematičnega vstopa na novo tržišče, je Jelovici Hiše uspelo postati vodilni ponudnik večjih in zahtevnih nizko energetskih objektov, kot so šole, vrtci, hoteli, s katerimi družba ob svoji več kot 100-letni tradiciji potrjuje kvaliteto in uspešno postavlja doma in v tujini.
Želja po direktnem kontaktu s končnimi uporabniki proizvodov družbe Jelovica Okna ter želja po zagotavljanju odlične celovite rešitve na področju energetskih sanacij objektov s poudarkom na celoviti ponudbi energetsko varčnih oken in s tem povezanimi storitvami so vodila družbo v odprtje lastnih prodajno servisnih centrov po vsej Sloveniji. V letu 2012 je tako Jelovica okna z odprtjem svojega največjega prodajno servisnega centra v ljubljanskem BTC-ju uspešno zaokrožila celovitost lastne maloprodajne mreže, s katero v Jelovici s storitvami nadgrajujejo ponudbo svojih kvalitetnih in tehnološko dovršenih energetsko varčnih oken.

V leto 2013 družbe v Skupini Jelovica vstopajo z novim vodstvom. Tako se po začasnem, več kot enoletnem prevzemu vodenja družbe Jelovica Hiše iz te funkcije umika Gregor Benčina, ki se bo v vlogi predsednika upravnega odbora lahko ponovno posvetil vodenju celotne skupine Jelovica. Mesto direktorja družbe Jelovica Hiše prevzema dosedanji izvršni direktor Andrej Brlečič.
Novim projektom se bo posvetil tudi dosedanji podpredsednik upravnega odbora ter direktor družbe Jelovica Okna, Robert Kupec, ki ga bo na mestu direktorje Jelovica Okna zamenjal dosedanji izvršni direktor Andrej Bergant.

"Po relativno uspešnem letu 2012 je pred nami še zahtevnejše leto. Ob nepredvidljivih tržnih razmerah smo si v Skupini Jelovica zastavili cilj zmerne rasti ter nadaljnjega povečevanja deleža izvoza vseh naših produktov in storitev", je ob koncu leta napovedal predsednik družbe Gregor Benčina, ki v prihodnost gleda z optimizmom tudi zaradi napovedanih investicij v energetske prenove stavb in velikega potenciala, ki ga imamo v Sloveniji zaradi velikih gozdnih površin gozdov na področju lesa.


Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?