Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Individualen pristop h gradnji hiše

Individualen pristop h gradnji

storitve jelovicaJelovica je v svoji petinpetdesetletni tradiciji zgradila že 12.000 hiš. Velik obseg referenčnih projektov in širok spekter tipologij zgrajenih hiš sta vzvoda visoke kakovosti, znanja in izkušenj, ki vsako hišo Jelovica opremijo z garancijo na zadovoljstvo. Način pristopa k vsakemu posameznemu projektu temelji na upoštevanju individualnosti želja in potreb stranke. Individualen pristop je vsekakor prednost, ki Jelovico loči od ostalih ponudnikov serijskih energijsko varčnih objektov. Hiše Jelovica, katerih večino podjetje izvozi na zahtevno nemško, švicarsko in italijansko tržišče, uživajo vedno večji ugled in zaupanje, ki se kaže tudi v zahtevnih in ambicioznih projektih gradnje nizkoenergijskih objektov, ki jih podjetje čedalje uspešneje pridobiva.

Hiša se prilagaja stranki in ne obratno

jelovica storitve - svetovanjeCeloten sistem zasnove in izvedbe projekta temelji na ideji, da se hiša ustvarja iz želja in potreb strank. Prednost novega koncepta gradnje energijsko varčnih hiš Jelovica je v tem, da se je podjetje oddaljilo od osnovnega modela gradnje tipskih hiš. Vsaka stranka je deležna celostne storitve, ki obsega vse aktivnosti, ključne za oblikovanje hiše po meri. Velik poudarek podjetje namenja predvsem dejstvu, da sanjske hiše ni možno ustvariti mimo tesnega sodelovanja celotne strokovne ekipe s stranko.
Jelovica uspešno sodeluje z domačimi in tujimi arhitekti, iz različnih dežel, kot so Italija, Avstrija, Švica, Nemčija in Turčija, kar dokazuje fleksibilnost načina dela in raznolikost v modeliranju in gradnji hiš.

Pasivna hiša za aktiven način življenja in bivanja

jelovica - hiša na ključKoncept energijsko varčne moderne hiše, ki so ga razvili v podjetju Jelovica, v osnovi temelji na standardih pasivne hiše, vendar je slednji podrejen aktivnemu načinu življenja, torej sodobnemu človeku, ki se z načinom bivanja in življenja ne želi prilagajati svoji hiši, temveč je osredotočen na svoje želje in potrebe. Z oblikovanjem novega načina dela in preoblikovanja celotne infrastrukture, v kateri osrednjo os predstavlja individualnost, se podjetje diferencira od ponudnikov tipskih hiš in si tako pridobiva pomembno prednost pri uresničevanju idej arhitektov in želja posameznikov.

USTVARJENA IZ VAŠIH SANJ
HIŠA JELOVICAVeč na www.jelovica-hise.si.

Objava: Finance, priloga Trendi, september 2010
Članek si lahko ogledate tukaj (pdf) >>
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?