Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Otvoritev paviljona Jelovice na sejmu Dom v Ljubljani

Ljubljana, 6.3.2012

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču se je odprl mednarodni sejem Dom, na katerem se letos predstavlja 628 podjetij iz 26 držav. Jelovica kot vodilni proizvajalec energijsko varčnih lesenih hiš, oken in vrat nenehno postavlja mejnike kakovosti bivanja. Sodobna družba s pedigrejem stoletne tradicije se danes spogleduje z novo bivanjsko kulturo, ki človeka postavlja v ospredje, obenem pa spoštuje naravo.

Okna in vrata Jelovica
Hiše, okna in vrata Jelovica na sejmu Dom
Paviljon Jelovica


Okna Jelovica so »zelena«

Jelovica se letos predstavlja z novo linijo eko oken Ekostar in pa pasivnim oknom Jelopasiv. Na sejmu Dom Jelovica predstavlja inovativne rešitve energijsko varčnih lesenih oken, vhodnih in notranjih vrat. Pečat stoletne tradicije podjetje nadgrajuje z ustvarjanjem trendov na področju energijske varčnosti in oblikovanja okolju in človeku prijaznih izdelkov za opremo doma. S sloganom »Prihodnost je v tradiciji« Jelovica podpisuje svoje stremljenje k inovacijam, novim tehnološkim rešitvam in sodobnemu dizajnu, obenem pa ima svoje korenine trdno zasejane v zapuščini preteklih rodov.

Sodobna vrata iz lesa

Premierno sta na sejmu predstavljeni novi liniji lesenih vhodnih vrat v kombinaciji z aluminijem Futura Premium in Futura Elegance. Trendi na področju notranjih vrat gredo predvsem v smeri vidne teksture lesa in igre kombiniranja različnih materialov.

Energijsko varčne lesene hiše
Lesene hiše Jelovica zasedajo primat med proizvajalci sodobnih montažnih hiš. Paviljon Jelovice je zasnovan tako, da omogoča oseben pristop k iskanju optimalne rešitve za oblikovanje novega doma - energijsko varčne lesene montažne hiše.

Energetska obnova doma
Na paviljonu Jelovice strokovnjaki za energetsko prenovo nudijo nasvete o tem, kako se lotiti energetske obnove posameznih delov doma ali celotnega objekta. Na voljo so različne rešitve, prilagojene željam posameznika: celovita energetska obnova, obnova oken in vhodnih vrat, obnova fasadnega ovoja stavbe itd.

Sejem s področja graditeljstva je na slovesni otvoritvi uradno odprl Radovan Žerjav, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Utrinki s sejma
Želite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Najsodobnejša proizvodnja oken

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje. več >

Ostanimo zdravi

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka. več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019

Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A.
več >

Srebrno priznanje za inovativnost

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture več >

Ostale novice

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.
več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Jelovica pridobila sredstva za razvoj

Škofja Loka, 10.10.2016 več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?