Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Naj zaposlovalec

Zaposlitveni portal Moje Delo  je za leto 2018  podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija.
več >

Eko subvencije

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem eko subvencij pri menjavi starih oken z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni.

več >

Novo energijsko varčno šolo v Vrhpolju je postavila JelovicaV Jelovici so leseno osnovno šolo v velikosti 500 kvadratnih metrov postavili v desetih dneh. Na pasivno zasnovanem objektu, ki predvideva nizke stroške obratovanja izvajajo dela za dokončanje. 
Osnovna šola Jurija Vege postavila Jelovica
Jelovica nadaljuje s postavitvami sodobnih lesenih montažnih objektov, kot so šole in vrtci, večnamenske dvorane, ki so izjemno energijsko varčni. V Vrhpolju so konec avgusta postavili novo šolo v velikosti 500 kvadratnih metrov. Želja investitorja je bila hitra in čista gradnja, ki omogoča velike prihranke pri stroških energije, zato je Jelovica ponudila svoj energetsko varčen sistem lesene montažne gradnje tega objekta. 
Jelovica postavila osnovno šolo v Vrhpolju

Učinkovita tehnologija gradnje z lesom

Šola v Vrhpolju je izdelana iz inovativnega konstrukcijskega sistema Jelovica Termo Plus z visoko stopnjo izolativnosti. Na objektu je uporabljena nova tehnologija stropov Lamtop, kjer je les uporabnikom viden. Vgrajena so troslojno zasteklena okna Jelostar Premium s toplotno prevodnostjo pod 0,8 W/m2K. Objekt je izdelan v pasivnem standardu z izjemno nizko porabo energije za ogrevanje. Jelovica je lesen montažni objekt postavila v desetih dneh, na šoli pa se nadaljujejo dela v notranjosti, saj želijo šolo v uporabo predati še letos. 

Osnovna šola Jurija Vege postavila Jelovica
Funkcionalna razporeditev prostorov 

Razgiban tloris v pritličju in nadstropju predvideva učilnice, kabinete, sanitarije, garderobe, razdelilno kuhinjo in avli. Mansardo se lahko izkoristi za večnamenski prostor. V kleti z medkletnim prostorom se nahajajo telovadnica, garderobe in tehnični prostor. Arhitekturna zasnova objekta omogoča naknadno širitev. Objekt se ogreva preko kotlovnice. Osnovni material za pritličje, nadstropje in mansardo objekta je les, klet z medkletno etažo je betonska.
Investitor Občina Moravče bo tako še letos v uporabo dobila nove prostore podružnične šole v Vrhpolju. S tem bodo občutno znižali obratovalne stroške objekta, učencem pa zagotovili zdrave pogoje bivanja v novi šoli. 
V Jelovici so na podlagi svojih znanj in izkušenj pri gradnji lesenih šol in vrtcev, večstanovanjskih ter večnamenskih objektov, do sedaj so jih doma in v tujini postavili že več kot 10, tudi tokrat investitorju postavili objekt, ki je energijsko izjemno varčen, narejen iz sodobnih tehnologij, obenem pa okolju in bivanju prijazen. 
Jelovica postavila osnovno šolo Jurija VegeŽelite izvedeti več:
Prijavi se na e-novice

korporativne novice

aktualno o oknih in vratih

aktualno o hišah

Jelovica najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v Sloveniji

9. junij 2021

Jelovica je po mnenju Slovenk in Slovencev prepoznana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki oken, kar potrjuje raziskava »Trusted Brand 2021«.
več >

Najsodobnejša proizvodnja oken

23. september 2020

Jelovica z novo avtomatizirano proizvodnjo zagotavlja še višjo kakovost oken. Preverite, kako oblikujejo okna najvišje kakovosti, trajnosti in izolativnosti.
Oglejte si video proizvodnje.

več >

Ostanimo zdravi

16. april 2020

Vabljeni v ponovno odprte prodajne centre. Svetujemo vam, da nas pred obiskom pokličete in se dogovorite za termin sestanka.

več >

Jelovica na sejmu Dom 2019

27. februar 2019

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 5. - 10. marec 2019
Jelovica se predstavlja na letošnjem sejmu Dom. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v dvorani A. 

več >

Ostale novice

Srebrno priznanje za inovativnost

05. julij 2018

Jelovica prejela Srebrno priznanje za inovacijo Okenski vgradni sistem Jelofuture.

več >

Pogoji FB nagradne igre

20. marec 2018

več >

Donacija Vzgojnemu domu Veržej

18. december 2017

Jelovica d.o.o., član skupine Slovenijales, je Vzgojnemu domu Veržej podarila preko 50 kril notranjih vrat.

več >

Skupščina delniške družbe Jelovica d.d.

23. oktober 2017

več >

Jelovica na sejmu Ambient & Dom+

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 8. - 12. november 2017

Skupina Jelovica se predstavlja na sejmu Ambient in Dom+. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru v Marmorni dvorani B2. več >

Jelovica vabi v Planico

Jelovica tudi v letošnjem letu nadaljuje s sponzorstvom smučarskih skokov v Planici. več >

Znak kakovosti v graditeljstvu ponovno skupini Jelovica

Torek,7.3.2017

Skupina Jelovica je na sejmu Dom ponovno prejela priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva za leto 2017.

več >

Prenos maloprodaje in montaže Jelovice oken na Slovenijales trgovino

Ljubljana, 15.2.2017

S ciljem doseganja sinergij in krepitve tržnega položaja bo v mesecu februarju izvedeno združevanje prodajnih mest Jelovica in Slovenijales trgovina. več >

Arhiv

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?